Stort realkreditselskab fryser bidragssatserne

BRF Kredit fryser nu de upopulære bidragssatser. Det fortæller Anders Dam, topchef i Jyske Bank, der ejer realkreditselskabet

Foto: ritzau/Lærke Posselt
Foto: ritzau/Lærke Posselt

BRF ejes af Jyske Bank, og i 2016 garanterede bankens topchef, Anders Dam, at bidragssatserne ikke ville stige. For et år siden trak han garantien tilbage. Og nu er direktøren for en af landets største banker klar med et nyt budskab:

- Hvis vi ændrer satserne, er det fremadrettet for nye lån/kunder. Sådan har det været i Jyske Bank siden 2002, når vi taler om bankens prioritetslån.

- Er det også politikken i BRF?

- Ja, det er politikken nu. At vi vil prøve at undgå det. Jeg kan ikke udstille garantier, fordi livet har også lært mig, at den største trussel er på Christiansborg. De ændrer hele tiden spillereglerne. Men der skal komme et alvorligt økonomisk tilbageslag eller ændrede spilleregler, hvis vi skal ændre prisen. Men jeg kan ikke leve med garantier. De er for farlige.

Er blevet en tøsedreng
- Så du er blevet en tøsedreng?

- Lidt, griner Anders Dam.

Læs hele interviewet med Anders Dam i dagens papirudgave af Ekstra Bladet eller her:

Anders Dam har samlet en årsløn på 12 millioner kroner, og hvis folk er misundelige på det, må de udfordre ham på tronen. Foto: Linda Johansen Tæt på Er du misundelig på min løn, så søg mit job

78 kommentarer
Vis kommentarer