STORT TILBAGEBLIK: Marius-slagtning, Løkkes underbukser og blodig brystbombe

Ekstra Bladet bringer her en tv-kavalkade med et udpluk af årets vildeste, vigtigste og værste historier. Dette er del 1

Inspireret af sidste år har Ekstra Bladet her samlet nogle af de vigtigste, vildeste og værste historier fra 2014. Der er mange at vælge mellem, men følgende er, hvad vi har udvalgt (tilrettelæggelse og redigering: Mille Schneekloth Christiansen)

Så er det lige ved og næsten, at 2014 løber ud og det nye år, 2015, tager over - og hvad er i den forbindelse mere oplagt end at læne sig tilbage og mindes de mange begivenheder, der gjorde det forgangne år til noget helt særligt.

Her vil Ekstra Bladet gerne give en hjælpende hånd, så i tv-indslaget over artiklen kan du se en kavalkade med et udpluk af årets vildeste, vigtigste og værste historier.

Vi mindes blandt andet girafungen Marius, hvis død satte Zoologisk Have i København på verdenskortet.

- Der blev en interesse omkring det, der var langt ude af proportioner. Vi skal huske på, at det skete samtidig med, at russerne gik ind i Krim, og hvor der skete en masse forfærdelige ting nede i Syrien. Alligevel var det historien om giraffen, der ryddede forsiden, fortæller viceadministrerende direktør i Københavns zoo, Bengt Holst.

Vi gransker også Lars Løkke Rasmussens underbukser - eller i hvert fald sagen om dem - der ifølge politisk kommentator Hans Engell har skadet partiet markant frem mod valgåret.

- I det hele taget har 2014 været et horribelt år for Løkke og Venstre, så der er ingen tvivl om, at hvis der er nogen, som håber på et godt nytår, er det Lars Løkke Rasmussen, siger han.

Du kan også møde Linse Kessler, der i oktober medvirkede i Ekstra Bladets 24-timers program 'Paparazzi', en hund forklædt som edderkop, en benamputeret atletikstjerne, en dæmonbaby og meget mere.

Se det hele i kavalkades første del over artiklen. Nedenfor får du anden del.

0 kommentarer
Vis kommentarer