Annonce:
Annonce:

Strejker og forsinkelser: Bagage-kaos i lufthavnen

Ved ankomsthallen i Københavns Lufthavn bugner det med kufferter uden rette ejermand. Strejker og forsinkede afgange har givet ekstra travlhed

Lufthavnen har indskærpet over for handlingsselskaberne, at bagagen skal fjernes fra området, og der er indkaldt ekstra mandskab til at håndtere det
Annonce:
Følg Samfund

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Sommerferien er for de fleste ved at nå sin ende. Folk rejser i højere grad hjem fra ferie end ud, og det kan mærkes i Københavns Lufthavn. Måske har du selv lagt mærke til kuffert-rodet ved bagageudleveringen.

I lufthavnens ankomsthal står der masser af vogne med kufferter, klapvogne og andet gods, som aldrig nåede hjem til rette ejermand. På vognene kan man se skilte, der afslører, at kufferterne har stået der i mange dage - 8 august står der blandt andet på et skilt på en af de metalvogne, bagagen står på.

Artiklen fortsætter under billedet:

Skiltet viser, at bagagen på vognen er fra 8 august i år. (Privatfoto)
Skiltet viser, at bagagen på vognen er fra 8 august i år. (Privatfoto)
 

Tyv ville være godt dum
Ifølge pressechef i Københavns Lufthavn, Kasper Hyllested, skyldes den rodede opstilling af eftersendt bagage mange forsinkelser og strejker i store dele af Europa de seneste dage.

Annonce:

- Det er i vores største interesse, at flypassagerene får deres bagage hjem så hurtigt som muligt. Vi opererer med handlingsselskaber, som står for at sende den mistede bagage ud til deres rette ejermand. Men vi har haft ekstra travlt de seneste dage, da mange danskere vender hjem fra ferie netop nu. Derfor har man måske kunne opleve flere kufferter, der står alene ved bagageudleveringen i disse dage, og det er da uheldigt, siger pressechef i Københavns Lufthavn, Kasper Hyllested.

- Er I ikke bange for, at nogle skulle blive fristet og stjæle en ekstra taske med hjem, når de nu bare står til fri afbenyttelse?

- Man skulle være godt dum, hvis man forsøger at stjæle en kuffert ved ankomsthallen. Københavns Lufthavn er et af de mest videoovervågede steder overhovedet, og her taler jeg ikke om almindelig videoovervågning i dårlig kvalitet. Vi har utrolig stor sikkerhed, så hvis man stjæler en taske, kan man være meget sikker på at blive opdaget i det, siger pressechef i Københavns Lufthavn, Kasper Hyllested.

Artiklen fortsætter under billedet:

Det er handlingsselskaber, som står for, at bagagen sendes ud til rette ejermand. (Privatfoto)
Det er handlingsselskaber, som står for, at bagagen sendes ud til rette ejermand. (Privatfoto)
 

Bagagen skal fjernes
Kasper Hyllested oplyser derudover i en besked til Ekstra Bladet, at Københavns Lufthavn arbejder på sagen netop nu.

Lufthavnen har indskærpet over for handlingsselskaberne, at bagagen skal fjernes fra området, og der er indkaldt ekstra mandskab til at håndtere det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: