Stripklub tilpasser sig corona

For at overleve, har stripklubben været nødt til at ændre lidt i forretningsmodellen

Stripklubben Lucky Devil Lounge har formået at tilpasse sig coronakrisen. Video: Reuters via Ritzau Scanpix. Redigering: Martin Ekelund

Under coronakrisen har massevis af danske restauranter introduceret en takeaway-mulighed for at få penge i kassen, og nu er en amerikansk stripklub gået samme vej.

Lucky Devil Lounge i Portland, Oregon har således introduceret et 'drive through'-telt, der til forveksling kunne ligne de coronatest-telte, hvor man kører sin bil igennem og får taget en covid-19-test.

I stedet for sygeplejersker med værnemidler og testkits rummer teltet dog to scener, hvor letpåklædte kvinder smyger sig om stripperstangen. Iført mundbind, naturligvis.

At Lucky Devil Lounge endte med at have et strip-coronatelt, skyldes lidt af en tilfældighed, forklarer indehaver Shon Boulden til Reuters.

Klubben kastede sig nemlig over take away-mad for at holde gang i forretningen, når nu man ikke kunne invitere folk indenfor til strip og mad fra stedets restaurant. Men da man ikke kunne tilbyde den sædvanlige 'udsigt' i restauranten, gik det alvorligt ud over omsætningen.

Startede som en joke
Det fik Shon Boulden til at lave et Twitter-opslag, der var ment en joke, men endte med at blive virkelighed.

- Jeg gik på Twitter og skrev 'hey, vi holder køkkenet åbent, vi vil forsøge at fastholde vores personale', og som en joke skrev jeg, at vi ville sende topløse dansere ud til din dør med mad og kalde det 'Boober' (i stedet for Uber, som står for en stor del af USA's take away-levering, red.), og det sendte jeg ud, forklarer Shon Boulders, som blev meget overrasket over reaktionerne.

- Da jeg vågnede næste dag og tjekkede Twitter, var det delt 150 gange, og det var mere eller mindre gået viralt natten over, og pludselig gik et lys op for mig. Jeg tænkte 'vi burde nok gøre det her', siger stripklub-indehaveren.

Som sagt, så gjort, og derfor kan folk i Portland nu få drive through-strip, når de henter mad fra Lucky Devil Lounge, eller de kan få maden leveret af strippere.