Annonce:
Annonce:

Studieværter til angreb på Trump: Han er lunefuld og fuld af løgn

Nu giver de angrebne studieværter fra MSNBC igen på det hadske og stærkt kritiserede Twitter-angreb fra Donald Trump

Foto: AP
Foto: AP
Annonce:
Følg Samfund

De to studieværter bag det amerikanske talkshow Morning Joe giver nu præsident Donald Trump igen på præsidentens tidligere og meget hadske udfald på Twitter.

Joe Scarborough og Mika Brzezinski kalder direkte Trump for en løgner og stiller nu spørgsmålstegn ved hans mentale tilstand i et længere debatindlæg i avisen Washington Post.

Efter længere tids uvenskab med studieværterne, der privat danner par, gik Trump torsdag på Twitter og kaldte MSNBC-værten Joe Scarborough for 'psyko' og hans medvært og forlovede Mika Brzezinski for 'crazy'.

- Jeg hørte, at den ringe-sete 'Morning Joe' taler grimt om mig (ser det ikke mere). Hvorfor kom lav I.Q. Crazy Mika så sammen med Psycho Joe...

(Seks minutter senere kom fortsættelsen i et nyt tweet.)

Annonce:

- Til Mar-a-Lago 3 nætter i træk omkring nytårsaften og insisterede på at møde mig. Hun blødte voldsomt fra et ansigtsløft. Jeg sagde nej!

Udløst stærk kritik
Det hadske personangreb har udløst stærk kritik fra både Demokrater og Republikanerne. Og nu svarer de to studieværter så for alvor igen i deres indlæg.

- Ledere i USA og vores allierede spørger nu igen, om denne mand er rask nok til at være præsident. Vi har vores tvivl. Men vi er i hvert tilfælde overbeviste om, at manden ikke er mentalt stærk nok til at blive ved med at se vores show, skriver studieværterne blandt andet.

Parret fortsætter:

- Præsidentens usunde besættelse af 'Morning Joe' er hverken god for hans mentale tilstand eller det land, han leder. Det vil være bedre for USA og resten af verden, hvis han indstiller sit store fladskærms-tv til at se Fox & Friends, lyder den sviende kommentar fra det udskældte værtspar.

Annonce:

'Det er til at grine af'
Det Hvide Hus har ikke på nogen måde undskyldt Trumps dybt personlige angreb mod især Mika. Præsidenten skriver direkte, at hun blødte fra en ansigtsløftning og at parret også trængte sig på for at være sammen med den kommende præsident i hans natklub.

Den officielle udtalelse fra Det Hvide Hus går på, at Trump blot bekæmper 'ild med ild.'

Mika er her fotograferet i Trump Tower i november 2016. Siden er bekendtskabet med den amerikanske præsident gået ned ad bakke. Foto: AP
Mika er her fotograferet i Trump Tower i november 2016. Siden er bekendtskabet med den amerikanske præsident gået ned ad bakke. Foto: AP
 

Studieværterne afviser blankt, at Trump nægtede at se dem tre nætter i træk.

- Det er løgn. Han hævder også, at han ikke vil se os. Det er til at grine af. Vi blev inviteret til middag den 30. december af den kommende præsident. Joe deltog, da Mika ikke ønskede at være med. Mr. Trump spurgte skuffet Joe den næste dag, om Mika ikke vil besøge Mar-a-Lago om aftenen. Hun sagde tøvende ja.

Efter ankomsten tog Trump os ind i sit private kvarter sammen med sin hustru Melania, hvor vi havde en behagelig samtale. Vi afslog høfligt hans gentagne invitationer om at deltage i hans Nytårsfest og var tilbage i vores bil et kvarter senere, skriver de to studieværter i indlægget i Washington Post.

Annonce:

Har ikke fået en ansigtsløftning
Parret afviser også, at Mika blødte fra en ansigtsløfning.

- Det er også en løgn. Lad os bare lægge Mr. Trumps 'never-ending' besættelse af kvindeligt blod til side. Mika og hendes ansigt var helt og aldeles intakt. Mika har aldrig fået foretaget en ansigtsløftning. Hun har fået en smule skind under hendes hage strammet op - og det er næppe en statshemmelighed.

- Mere opsigtsvækkende er Mr. Trumps fortsat dårlige behandling af kvinder. Det er oprørende, at den amerikanske præsident bliver ved med sine uophørlige angreb på kvinder. Det gælder hans menstruations-bemærkninger om Megyn Kelly og hans uforskammede behandling af den tidligere Miss Universe.

Hertil kommer hans pralende bemærkninger om at tage på kvinders kønsdele. Den 45. præsident er et yderst dårligt forbillede for vore børn, lyder svadaen fra Joe Scarborough og  Mika Brzezinski.

Annonce:

Han har ændret adfærd
De to studieværter afslutter deres indlæg i Washington Post med at fastslå, at de har kendt Donald Trump i mere end et årti og stadig har mange gode minder fra bekendtskabet.

- Men det har ikke afholdt os fra at kritisere hans opførsel. Vi har - i lighed med andre - bemærket en ændring i hans adfærd i de seneste år. Måske er det derfor, at vi hverken er chokerede eller fornærmede over præsidentens personlige angreb.

Donald Trump var tidligere en person med mange fejl - men som dog stadig var i stand til at kontrollere sine værste instinkter, konkluderer det feterede værtspar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: