Super-mor: Laver vild sniger så sønnen ikke vågner

Moren var så bange for at vække sønnen, at hun sneg sig langsomt ud af baby-værelset

De fleste forældre kender det.

Barnet skal sove, så man synger en godnat-sang, læser en bog, og hvis det ikke virker, gør man det hele en gang til.

Men nogle gange kan kampen være så hård, at man opgiver og lægger sig på gulvet foran sengen, indtil ens barn endelig er faldet i søvn. Men så melder næste problem sig: Hvordan kommer man ud fra værelset, uden man vækker barnet, så balladen starter forfra.

Det har en mor fra Sydafrika netop fundet svaret på. Det skriver Daily Mail.

Turde ikke gå tilbage
Den 33-årige mor Caryn Morris havde brugt flere timer på at få sin et år gamle søn Brody til at sove. Da det endelig lykkedes, var hun så bange for at vække ham, at hun sneg sig ud af rummet - på ryggen.

Hendes mand Tyrone havde svært ved at holde latteren tilbage, da han senere så optagelsen fra baby-værelset, og han delte derfor optagelsen på de sociale medier.

- Jeg besluttede mig for at sætte mig på gulvet foran tremmesengen, så han (sønnen, red.) kunne se mig. Han sad bare der med åbne øjne. Jeg lagde mig ned og bemærkede, at han ikke flyttede sig eller prøvede at komme ud af tremmesengen, fortæller moren ifølge Daily Mail.

Den lille Brody lagde sig endelig ned, og Caryn Morris så derfor sit snit til at komme væk.

- Jeg kravlede en lille smule, og han lå på siden. Før jeg vidste det, var jeg kravlet ud af døren, og han havde stadig ikke rørt på sig. Jeg var for nervøs til at gå tilbage for at se, om han sov, siger hun ifølge Daily Mail.

Videoen af den imponerende manøvre er sidenhen gået viralt på de sociale medier.