Annonce:
Annonce:

Super trænet mor lagt for had: 'Du har ikke født fem børn'

35-årige Simone har født fem børn, men det tror folk ikke på, når de ser hendes krop

Foto: Privatfoto/Simone Gately.
Foto: Privatfoto/Simone Gately.
Annonce:
Følg Samfund

35-årige Simone Gately har en krop, de fleste kvinder drømmer om.

Hun har født fem børn, der alle er under 10 år, men det er nok de færreste, der vil gætte på det, når de ser hendes krop. Efter sine fem graviditeter er det lykkedes hende at komme tilbage i form, og hun har i alt tabt 114 kilo gennem årene.

På sin Instagram-profil har hun løbende dokumenteret sin træning og vægttab, men nu raser onde tunger, der ikke tror på, at hun med sin trænede og spinkle krop selv har født alle sine børn.

- Det at følge en træningsplan med så små børn er imponerende i sig selv. Men jeg tvivler på, at hendes krop har født et barn, skriver en følger på Simone Gately Instagram-profil ifølge Mirror.

Annonce:

Følgerne understreger, at de ikke er i tvivl om, hvorvidt hun er deres biologiske mor, men de spekulerer i, om Simone Gately har hyret en surrogatmor til at få sine børn til verden.

Simone Gately, der har fået sine fem børn i en periode på seks år, erkender, at hendes krop har gennemgået vanvittige forandringer gennem årene.

- Der gik bare et år mellem to af mine graviditeter, og der formåede jeg at få min mave tilbage til det normale tre-fire måneder, efter jeg havde født. Jeg havde ikke tid til at tage i fitness-centret, så jeg trænede kun derhjemme, når jeg havde tid og energi til det, skriver den 35-årige mor fra Storbritannien på Instagram.

Hun understreger, at det var hårdt at komme i form efter de mange graviditeter, men hun er glad for, at hun gjorde det.

- Jeg havde det ubehageligt, og jeg var ikke glad, så jeg ændrede livsstil og tabte mig. Hvis jeg kan gøre det, så kan alle gøre det, skriver hun på Instagram.

Annonce:

Hun fortæller, at hun ofte trænede, når børnene sov, og understreger, at hun ikke er anderledes end de fleste mødre.

- Jeg er ligesom andre normale mødre, der arbejder og har et travlt liv med børn og 30 aktiviteter om ugen uden nogen form for hjælp, siger hun til Daily Mail.

Hun har valgt at dokumentere sin sunde livsstil, men mener, det er vigtigt, at kvinder ikke føler sig tvunget til at komme i form, lige efter de har født.

- Kvinder skal ikke føle sig pressede til at komme i form, lige efter de har fået et barn, og de skal tage sig tid til at vænne sig til at være mor, siger hun til Daily Mail.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: