Supermarkedskæde lukker 11 butikker

Som et led i en ny strategi, der koncentrerer sig om at gøre mere for de københavnske kunder, har kæden besluttet at lukke i alt 11 butikker

I forbindelse med Irmas nye strategi "Det Urbane Irma 2018-2022", som kædedirektør Søren Steffensen mandag fik godkendt af bestyrelsen i Coop, har københavnerkæden valgt at trække stikket på i alt 11 butikker på Sjælland.

Det skriver FødevareWatch.

Ifølge detailkoncernen drejer det sig om butikker, der ikke passer ind i den nye strategi og om butikker, der giver underskud.

"Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaserede fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her," siger Søren Steffensen, kædedirektør i Irma.

De 11 butikker, der skal lukke befinder sig på adresser i Taastrup, Værløse, Amager, Virum, Frederikssund, Slagelse, Holbæk, Næstved, Ringsted og to i Valby.

132 kommentarer
Vis kommentarer