'Supermor' hyldes på nettet - men far gør det endnu bedre

Se hvordan faren håndterer fire småbørn på en gang herunder

'Supermor' hyldes på nettet - men far gør det endnu bedre

At få lagt småbørn i seng kan være lidt af en udfordring, men at putte fire af dem på en gang ville nok virke som en uoverkommelig opgave for mange.

Det er dog virkeligheden for canadiske Corry White og Dan Gibson. Udover deres toårig datter Emily, har parret også de otte måneder gamle trillinger Jackson, Olivia og Levi, så visse tidspunkter på dagen, som for eksempel omkring sengetid, er en smule kaotiske.

Forældrene springer dog på opgaven med krum hals, og påtager sig også gerne at håndtere alle fire børn på egen hånd, bare for udfordringens skyld.

For nylig viste mor Corry i en video hvordan hun fik alle fire børn i nattøjet på egen hånd, hvilket blev et stort hit på de sociale medier, men det viser sig, at far Dan faktisk kan gøre det endnu bedre.

I en ny video kaster han sig ud i samme udfordring, og i modsætning til hvad mange sikkert ville tro, formår han at gøre det hurtigere end børnenes mor.

I Dans video får han nemlig puttet børnene i nattøj 12 sekunder hurtigere end Corry, og lander dermed på præcis to minutter.

Begge videoer er sat op i hastighed, så i virkeligheden er Dan faktisk mere end 12 sekunder hurtigere.

Se hvordan 'superfar' Dan Gibson håndterer de fire børn i videoen over artiklen.

'Supermor' hyldes på nettet - men far gør det endnu bedre

Corry White blev hyldet for denne video, men det viste sig at hendes partner Dan Gibson kunne gøre det endnu hurtigere.