Superstjerner i kø for at hylde den tykke dansemand

Den tykke englænder Sean blev drillet på nettet for at danse, på trods af det faktum, at han er meget overvægtig. Nu holder over 1.700 kvinder fest for ham, og det bliver med en af verdens mest kendte DJ’s bag pulten og over 200.000 kroner i budgettet

Tykke Sean kan sagtens glæde sig. Snart vil det meste af Los Angeles feste for ham.
Tykke Sean kan sagtens glæde sig. Snart vil det meste af Los Angeles feste for ham.

Internettet kan være et grusomt sted for mennesker, der ser lidt anderledes ud. Det måtte englænderen tykke Sean, der kommer fra London, erkende, da han blev udstillet på internettet for at danse, om end han er tykkere, end hvad sundhedseksperterne anbefaler.

En bruger lagde to billede op på det sociale medie 4chan. Det ene billede viste tykke Sean i fuld vigør på dansegulvet med et stort smil i ansigtet. Det næste billede viser tykke Sean i en fuldstændig nedslået tilstand.

Med billederne følger følgende tekst: - Faldt over dette eksemplar af et menneske på dansegulvet den anden uge. Han stoppede, da han så os grine.

Indlægget blev hurtigt spredt på internettet, indtil Cassandra Fairbanks, aktivist og forfatter i Los Angeles faldt over det. Hun blev som så mange andre mennesker stærkt forarget over den utilstedelig behandling af den tykke mand og følte sig nødsaget til at gøre noget.

Se også: Fed mand drillet på nettet – så tog smuk kvinde over

Cassandra eftersøgte tykke Sean på Twitter, fandt ham og inviterede ham til en gigantisk fest i Los Angeles. Siden er tykke Seans historie gået endnu mere viralt.

Casandra har fundet over 1.700 kvinder, der har sagt ja til at komme til festen for at danse med tykke Sean. Derudover skriver selveste Moby på sin twitter-konto, at han gerne vil spille gratis til tykke Seans store abefest. Moby bliver dog ikke den eneste stjerne.

Musikeren Pharrell Williams, også kendt som Skateboard P, har ligeledes udvist sin sympati til tykke Sean. Han har bedt Cassandra om at holde ham opdateret om festens detaljer.

Cassandra Fairbanks har fået lavet en officielt invitation til festen. Den kan du se herunder.

I tillæg til det hele er der blevet oprettet en indsamling til festen. I skrivende stund er der doneret over 33.000 amerikanske dollars, eller hvad der svarer til et godt stykke over 200.000 danske kroner. Skulle du selv have lyst til at give tykke Sean en drink, kan du donere penge til indsamling her.

40 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere