Annonce:
Annonce:

Surfklub forbyder nøgenhed i omklædningsrum

En australsk surfklub har bedt medlemmerne om at undgå nøgenhed i omklædningsrummene. En beslutning, som har skabt forargelse blandt nogle medlemmer 

Stranden Terrigal ligger i delstaten New South Wales. Arkivfoto: Robin Smith/Getty Creative
Stranden Terrigal ligger i delstaten New South Wales. Arkivfoto: Robin Smith/Getty Creative
Annonce:
Følg Samfund

Det skal være slut!

En australsk surfklub har sendt en advarsel til et medlem, fordi hun var for nøgen i klubbens omklædningsrum.

Kvinden beskylder klubben for at seksualisere hende, mens klubben selv mener, at reglerne skal beskytte børn i omklædningsrummet.

Det skriver The Guardian.

- Vanvittigt
Nada Pantle og Wendy Farley har for vane at begynde dagen med en dukkert på stranden Terrigal og efterfølgende tage en skyller i surfklubbens omklædningsrum.

I december tikkede der imidlertid en e-mail ind i badegæsternes indbakke, hvor surfklubben opfordrede til at undgå nøgenhed i omklædningsrummet.

- Jeg tænkte, det var vanvittigt, for hvordan kan du tage et brusebad og tørre dig og skifte uden at være nøgen på et tidspunkt?, siger Wendy Farley til The Guardian.

Annonce:

De to kvinder har formentlig ikke været de eneste, der undrede sig over e-mailen fra klubben, som senere satte et skilt op i omklædningsrummet.

'Tag bad i badedragt - skift med et håndklæde omkring dig,' lød meldingen.

Fik advarsel
I februar fik Nada Pantle et brev fra klubben, hvor hun blev advaret om, at hun havde brudt deres politik om ingen nøgenhed i omklædningsrummet.

Her lød beskeden, at 'klubben er et familievenligt miljø', hvor 'nøgenhed ikke er acceptabelt'. Samtidig blev Pantle truet med, at hendes medlemskab ville blive opsagt, hvis hun fortsat 'ignorerede' klubbens regler.

Advarslen efterlod Pantle i vildrede og med en følelse af, at hun havde gjort noget 'seksuelt' ved at være nøgen i omklædningsrummet.

Regelsættet kræver, at voksne undgår at være nøgne i omklædningsrum, når børn er der eller kan gå ind. Klubben afviser over for The Guardian, at reglerne seksualiserer eller udskammer.

De peger samtidig på hændelser, hvor unge mennesker har været udsat for nøgenhed i omklædningsrummet og fundet det 'ubehageligt'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: