Svært overvægtig mand fik sparket af hospitalet, da han bestilte pizza

Med sine 361 kg havde Steven Assanti brug for hospitalets hjælp til at komme af med sin madafhængighed. Men han brød reglerne, fordi han bestilte en pizza og blev kylet ud af hospitalet.

Her giver Steven Assanti sin udlægning af sagen om udsmidningen fra hospitalet.

Den 33-årige amerikaner Steven Assanti hævder, at han bor i sin fars bil, efter han blev kylet ud fra det hospital, hvor han var under behandling.

Med en vægt på 361 kg var Steven Assanti nemlig tilknyttet et program, der strakte sig over 80 dage i håb om at kunne komme ned på omkring 247 kg, som er den maksimale vægt for dem, der skal have foretaget en gastrisk bypass operation. En operation, som gør mavesækken mindre og dermed begrænser mængden af mad, man kan spise.

Steven Assanti bor eftersigende i sin fars bil, efter hospitalet kylede ham ud, fordi han havde bestilt en pizza. (Foto: Facebook)

Men da en pizza ankom til hans værelse på Providence hospitalet i Rhode Island tidligere på ugen, fik Steven Assanti ifølge The Mirror besked om, at han havde overtrådt reglerne for opholdet på hospitalet og blev smidt ud.

 

Se også: Vildt vægttab: Alison har smidt halvdelen af sin kropsvægt

Nu hævder han, at han bor i sin fars bil, fordi han heller ikke har fået lov til at komme hjem. Faren Steven Veillette skulle eftersigende have sagt, at det ville være endnu værre for hans søns helbred at komme hjem.

- Han skal overvåges, fordi hvis han er alene... Så vil han bare eksplodere, fordi han er ukontrolerbar, når han er alene, fordi han er enson, siger faren ifølge The Mirror til NBC.

Til WJAR-TV fortæller Steven Assanti, at han er afhængig, og at det er en sygdom.

Se også: Sådan ser 'Fede Fie' ud i dag: Her er mine smukke ar

148 kommentarer
Vis kommentarer