Svensk babe tilbød rengøring: Bare du slår toiletsædet ned

19-årig teenager fik 1000 svar, da hun efterlyste 'helvedes lækker roommate', der slår toiletsædet ned

Alicia Hansson havde ikke voldsomme krav til sin nye roommate: Se godt ud og slå toiletsædet ned. (Foto: Privat)
Alicia Hansson havde ikke voldsomme krav til sin nye roommate: Se godt ud og slå toiletsædet ned. (Foto: Privat)

En laber svensk teenager fik over 1000 svar, da hun søgte efter en lækker roommate.

Den 19-årige pige tilbød i et Facebook opslag at lave mad og gøre rent efter samboen - bare han så godt ud og kunne finde ud af at slå toiletsædet ned efter sig.

- Er du helvedes lækker og charmerende og ved, hvordan man lægger toiletsædet ned efter sig, så se lige her, skrev Alicia Hansson i et opslag til en gruppe af lejlighedssøgende svenskere i Göteborg.

Tilbød fuld husholdning
Hun arbejder i øjeblikket som au pair pige i Spanien og leder efter en mandlig sambo at flytte sammen med, når hun vender tilbage til Sverige engang efter sommer.

- Kærlighed er absolut intet krav. Jeg gør rent, laver dine livretter, vasker tøj og holder orden på regninger m.v. Du skal mere eller mindre bare eksistere, skrev hun.

Se også: Køb et hus og få konen med i købet

Svært at finde lækker mand, der lægger sædet ned
Alicia Hansson sagde i et interview med Göteborg Posten, at hun af erfaring ved, det ikke er nemt at finde en flot, charmerende mand, som samtidig lægger toiletsædet ned.

- Så man kan kalde min annonce en blanding af humor og et råb om hjælp til at finde den ikke-eksisterende, ideelle mand, sagde hun til avisen.

Svar vælter ind
Tilbuddet fra den hotte teenager var så attraktivt, at hun fik over 1.000 svar i løbet af nogle få dage. Nogle mænd sendte romantiske digte og billeder af deres nøgne overkroppe og sixpacks.

Alicia Hansson siger til Metro i Sverige at hun allerede er på vej til at finde den rette.

- Tro det eller ej, så har jeg faktisk fundet en fyr, som jeg er begyndt at snakke lidt mere end andre, og som opfylder alle mine kriterier, siger hun. Vi får se, hvad der sker.

Folk på sociale medier har kritiseret Alicia Hansson for at udstille sig selv og gøre grin med Sveriges ligestillingsidealer.

106 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere