Svinet til for at dukke op til McCains begravelse: - Ulækkert!

Ivanka Trump har fået hug for at dukke op til John McCains begravelse. Kritikerne glemmer bare, at hun rent faktisk var godkendt og inviteret af familien

Ivanka Trump får hug for at dukke op til McCains begravelse. (Video: AP)

Meldingen fra afdøde John McCain var klokkeklar. Donald Trump skulle holde sig langt væk fra McCains begravelse.

Derfor vakte det stor opsigt, da Ivanka Trump og hendes mand, Jared Kushner, dukkede op til den tidligere senator og krigshelts begravelse lørdag morgen.

Den amerikanske præsidents datter er efterfølgende blevet svinet til på de sociale medier og især på Twitter, hvor den ikke får for lidt.

Blandt andet bliver Ivanka Trumps optræden kaldt for direkte ulækker af demokraten og Trump-kritikeren Scott Dworkin. Han har over 377.000 følgere.

Også adskillige andre har svinet Donald Trumps datter til.

Inviteret af senator
Men det viser sig, at der rent faktisk er en god forklaring på, hvorfor Ivanka Trump og Jared Kushner dukkede op. De blev inviteret.

Ifølge New York Times blev parret inviteret af senator Lindsey Graham, der var nær ven med John McCain. Han har endda fået Ivanka Trumps invitation clearet af Cindy McCain.

Foruden Trumps datter var også John McCains tidligere politiske konkurrenter Barack Obama og George W. Bush til stede, og de afholdte mindetaler for John McCain.

- Vi er kommet for at fejre en ekstraordinær mand: En kriger, en statsmand, en patriot, sagde Barack Obama i sin mindetale.

George W. Bush sagde blandt andet følgende flotte ord i sin mindetale:

- Tilbage i tiden kunne han frustrere mig. Og jeg ved, at han ville sige det samme om mig. Men han gjorde mig bedre, fortæller George W. Bush.

Artiklen forsætter under billedet...

Foruden Præsident Donald Trump var også den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin uønsket ved begravelsen. Det har en af McCains nære venner, Carla Eudy, udtrykt til People Magazine.

Datter rørt til tåre
Den 33-årige datter, Meghan, holdt også en rørende tale for sin afdøde far, og havde svært ved at holde tårerne tilbage.

- Jeg savner ham så frygteligt. Far, jeg elsker dig, det har jeg altid gjort. Alt, hvad jeg er, og alt hvad jeg har lært, har jeg fra dig, og du har lært mig hvad kærlighed er, sagde Meghan McCain, mens hun holdte tårerne tilbage.

John McCain døde 25. august af en hjernetumor og blev 81 år gammel. McCain blev lagt til hvile søndag i U.S. Naval Academy Chapel i Annapolis, Maryland, skriver CBS NEWS.

487 kommentarer
Vis kommentarer