Svinger over alligatorer: Så knækker rebet

Alligator-guiden slap fra oplevelsen med livet i behold

Her går 'Gator Crusaders' rundvisning helt galt. Video: AP/Caters.

En rundvisning på en alligatorfarm var nær endt grueligt galt, da guiden, amerikanske Michael Womer, faldt ned i vandet til de glubskey krybdyr, skriver Caters News.

Michael Womer, som også er kendt under navnet 'Gator Crusader', har en alligatorfarm i Orlando, Florida, hvor han gerne deler ud af sin viden om alligatorer, og forsøger at videreformidle sin kærlighed til de forhistoriske dyr.

- Jeg laver eventyrlige, oplysende opvisninger for gæster fra hele verden, som deler min kærlighed til alligatorer og krokodiller, forklarer Michael Womer.

En af disse eventyrlige, oplysende opvisninger var dog nær endt galt, da alligatormanden svang sig over et bassin med de store reptiler. Det endte nemig med at rebet knækkede, og Womer styrtede derfor i vandet blandt sine 'kæledyr'.

Det vides ikke om Michael Womer pådrog sig nogle skader ved uheldet, som han ifølge Metro slap fra med livet i behold.

- Folk spørger mig tit, om der nogensinde sker uheld, lyder det fra Michael Womer.

- Her er et perfekt eksempel!

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Michael 'Gator Crusader' Womer er ikke den første, der kommer galt af sted med store krybdyr. Se selv herunder:

Danske Niels Jensen slap godt fra at ride på ryggen af en 650 kilo tung krokodille i Australien, men knap så godt fra at dele videoen efterfølgende. Da myndighederne så den, ville de nemlig gerne have fat i ham. Video: AP/Caters.

Her går det helt galt for en vietnamesisk cirkusartist, som bliver bidt i ansigtet af en alligator.

Brandon Hatfield slap med skader på foden, da han angiveligt narkopåvirket hoppede ned krokodillerne i St. Augustine Alligator Farm i Forida. Video: Kamera One.

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere