Sygehus hyldes: Hjalp syg mor så hun kunne fejre sønnen

Karin Gielsgaard er for tiden indlagt med respirator - men Holstebro Sygehus hjalp hende med særlig transport, så hun kunne fejre sin søn, da han blev student

Foto: Holstebro Sygehus
Foto: Holstebro Sygehus

For alle forældre er det et stolt øjeblik, når ens barn er blevet student.

Men for Karin Gielsgaard var det umiddelbart ikke muligt at fejre sønnen Allans store dag i tirsdags, som oven i købet også var hans 20 års fødselsdag.

Karin Gielsgaard er nemlig for tiden indlagt med respirator på Intensivafdelingen i Holstebro. Og hele seancen med fødselsdag og studenterhue foregik i Lemvig.

Hjalp hende
Holstebro Sygehus forbarmede sig og sendte omgående en ekspedition med læge og sygeplejerske af sted til Lemvig, så den syge kvinde kunne se sønnen blive student.

- Det blev en rigtig god oplevelse for Karin, siger overlæge Jon Lindskov Eriksen fra Anæstesiologisk Afdeling i Holstebro til dagbladet i Holstebro.

Lægen var selv med på turen og havde sørget for det nødvendige udstyr.

Klokken 10.48 trådte Karins søn, Allan Gieldsgaard, ud af eksamenslokalet, med et tilfreds smil på læben, til stor glæde for moderen og resten af familien, der stod klar med flagene, beretter avisen.

Delte historien
Efter det glade øjeblik delte Holstebro Sygehus historien på Facebook. Her er den omgående gået viralt og har fået flere tusinde likes.

En af de glade FB-brugere skriver:

- Respekt herfra!!! Så stort af sygehuset at de valgte at bruge ressourcer, som de bestemt ikke har mange af, på at glæde en hel familie!

31 kommentarer
Vis kommentarer