Syle-tynde Courtney droppede slankekuren: Fik succes som kurvet fitness-babe

20-årige Courtney Black tog 15 kilo på og fik 100.000 følgere på Instagram

Så tynd var Courtney for blot et år siden. Foto: Privat
Så tynd var Courtney for blot et år siden. Foto: Privat
Følg Samfund

Da hun var 17 år mente engelske Courtney Black, at hun var blevet for tyk og gav sig i kast med en benhård diæt og daglige besøg i fitnesscenteret med lange og udmarvende trænings-seancer.

Slankekuren udviklede til en besættelse. To år senere vejede den unge kvinde 43 kilo og var ikke mere end skind og ben. Men sidste sommer besluttede Courtney sig for at lægge sit liv om:

- Min familie og mine venner var bekymret for mig, fordi jeg var blevet så tynd. Folk skrev til mig på sociale medier og svinede mig til. Andre skrev, at jeg så udsultet ud. Det gik op for mig, at jeg var nødt til at stoppe op og ændre min livsstil, forklarer den i dag 20-årige Courtney Black til engelske The Sun.

Courtney skar lidt ned på øvelserne i fitnesscenteret. Hun dyrker dog stadig motion seks gange om ugen og arbejder som personlig træner.

Den væsentligste forskel var en kost-omlægning:

- I starten var jeg rædselsslagen for forskellige typer mad og var bange for at blive tyk, fortæller Courtney til The Sun.

Alligevel begyndte hun at spise meget mere. Fem måltider om dagen. Madvarer som laks og kartofler blev inkluderet i kosten og på Instagram kan man se, at Courtney i dag spiser søde sager som pandekager og is.

Resultatet er at kampvægten er forbedret med 15 kilo. I dag vejer den 20-årige englænder godt 58 kilo og vægten er ikke det eneste der er gået op.

Da Courtney fik kurver eksploderede antallet af følgere på hendes Instagram-profil. I dag har hun mere end 100.000 af slagsen:

- I dag elsker jeg mine kurver og jeg skammer over, hvordan jeg plejede at spise og træne. Jeg vil gerne signalere, at det ikke er sundt at sulte sig selv. Prioriter dit helbred først og tænk på dit image i anden række', lyder meldingen fra Courtney Black.

Læs også historien om spinkle Martyn - der trænede sig op til at blive et vildt muskel-monster.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind