T. Hansen efter ny fyrværkeriskandale: Det er ikke et mønster

Butikskæden svarer nu på kritikken, efter der er fundet mindre krudt end reklameret i deres heksehyl

Se hvordan heksehylene så ud, da de blev åbnet. (Foto: Klaus Friis Myssen)

Det var en noget skuffet Klaus Friis Myssen, der sammen med sin søn for et par dage siden affyrede nogle store heksehyl købt i butikskæden T. Hansen.

De store heksehyl larmede nemlig ikke så meget, som de skulle. Da Klaus Friis Myssen og hans 14-årige søn skilte heksehylene ad, var der langt mindre krudt i, end der stod på pakken.

T. Hansen blev dog opmærksom på fejlen allerede den 22. december, og de stoppede salget af heksehylene dagen efter.

Klaus købte fusker-fyrværkeri: Jeg er færdig med T. Hansen!

Butikskæden har tidligere været ude i et stormvejr på grund af deres salg af fyrværkeri. Blandt andet i 2014, hvor de var i retten omkring et batteri, der var forkert pakket. Her blev T. Hansens ejer Bent Jensen dømt 60 dages betinget fængsel og en bøde på 50.000 kroner.

- Vi kan godt se, at dette er uheldigt, men der er ikke tale om et mønster. Fejl kan desværre ske, og her er der sket en fejl med et produkt, som vi beklager og undersøger nærmere. Hele koncernen arbejder efter højeste standarder og ønsker netop at give kunderne de bedste oplevelser. Samtidig har vi samarbejde med landets dygtigste eksperter. Sikkerhed spiller en nøglerolle for os, skriver marketingschef hos T. Hansen, Lars Dahl, i en mail til Ekstra Bladet.

T. Hansen skrev i morges på deres Facebookprofil, at de selvfølgelig betaler pengene tilbage til de kunder, som har købt 'Heksehyl Large' hos dem.