Tabte sig 38 kilo og var ked af sine hænge-bryster: Så trådte forældrene til

Britisk forældrepar betalte brystoperation til datter som belønning for at hun havde tabt sig - se forandringen her

Forældrene Jayne og Terrence betalte 42.000 kroner for deres datters brystoperation som belønning for, at hun havde tabt sig. (Foto: Mercury Press)
Forældrene Jayne og Terrence betalte 42.000 kroner for deres datters brystoperation som belønning for, at hun havde tabt sig. (Foto: Mercury Press)
Følg Samfund

Nogle gange kan der komme uønskede bivirkninger, når man taber sig rigtig meget. Sådan opfattede den 23-årige Hollie Modinsky det i hvert fald, da hun efter at have tabt sig 38 kilo konstaterede, at hun samtidigt havde fået meget hængende bryster. Og det blev hun meget ked af. Men så trådte hendes mor Jayne og hendes far Terrence til. De besluttede nemlig at betale en brystoperation til deres datter som belønning for at hun hun havde tabt sig så mange kilo. Det skriver Mercury Press i historien, der også er blevet fulgt op af de britiske medier Daily Mail og Metro.

Brystoperationen kostede ifølge forældrene Jayne og Terrence 42.000 kroner, men til gengæld forandrede deres datters bryster sig fra størrelse 75 A-skål til størrelse 75 F-skål.

- Jeg hadede min krop, og selv efter at jeg havde tabt 38 kilo lignede mine bryster små hængende tasker af overskydende hud, fortæller Hollie Modinsky til Mercury Press.

Men med brystoperationen er Hollies største drøm gået i opfyldelse, og hun er nu mere end tilfreds med sin krop. 

(artiklen fortsætter under billedet)

Hollie Modinsky før og efter slankekur og brystsoperation.(Foto: Mercury Press)
Hollie Modinsky før og efter slankekur og brystsoperation.(Foto: Mercury Press)
 

- Operationen tog lidt mere end en time, men da jeg vågnede op følte jeg mig som en ny kvinde. Jeg havde endelig fået den krop, som jeg altid havde drømt om, fortæller Hollie, der i mange år havde levet af takeaway-mad og junkfood. Hollie brugte gennem flere år ca. 1200 kroner om ugen på junkfood.

Da Hollie på et tidspunkt fik et job som rejse-guide i Egypten steg hendes vægt yderligere, og da hun vendte hjem til England blev hendes forældre meget bekymrede over hendes høje vægt og frygtede for hendes helbred.

Jayne og Terrence fik overtalt deres datter til at gå på slankekur, og det klarede Hollie ved at at begynde dagligt at tælle alle de kalorier, som hun indtog samtidigt med, at hun ikke længere spiste junkfood og takeaway-mad, men selv sørgede for at lave sin mad. Og selvfølgelig kastede Hollie sig over mere sund kost for at tabe sig.

Hollie fik lavet sin brystoperation i februar måned i år, noget hun havde drømt om i flere år. Og i dag siger hun kort og kontant: Og nu føler jeg mig fuldendt.

Hollie før slankekur og brystoperation. (Foto: Mercury Press)
Hollie før slankekur og brystoperation. (Foto: Mercury Press)
 

Og sådan ser Hollie ud nu. (Foto: Mercury Press)
Og sådan ser Hollie ud nu. (Foto: Mercury Press)
 

 


 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller