Tæt på Det Hvide Hus: Det vil Trump gøre de første 100 dage

Donald Trump har travlt med at skændes med journalister og afvise beskyldninger om sexskandaler. Men hvad vil manden egentlig med USA? Få lidt af svaret her

Så barskt udtalte Trump sig på sit første pressemøde efter præsidentvalget. Video: AP

Onsdag holdt Donald Trump sit første pressemøde, siden han blev valgt til præsident i november sidste år.

Men først 20 januar skal Donald Trump have fat i USA's udgave af Borgerservice for at skifte adresse fra Trump Tower til Det Hvide Hus. 

Hovedparten af onsdagens pressemøde var kaotisk og handlede hovedsageligt om det seneste døgns skandalehistorier om påståede seksuelle eskapader i Rusland

Ritzau har efter pressemødet talt med Niels Bjerre Poulsen, lektor og USA-ekspert på Syddansk Universitet, og han er langt fra imponeret over Trumps visioner:

- Jeg synes, det var en surrealistisk oplevelse. Pressen har ventet i 168 dage på det her møde. Og man kunne måske have forestille sig, at han ville fremlægge nogle lidt bredere visioner, siger han.

Men hvad vil manden egentlig med USA? Hvad har han sagt tidligere, og hvad er der sket med hans planer, siden han blev valgt for tre måneder siden?

I forbindelse med valget tilbage i november lavede Ekstra Bladet en oversigt over, hvad Donald Trump havde tænkt sig. Trump har stadig ikke fremlagt den store politiske plan, vi er blevet lidt klogere.

Om ni dage bliver Trump en af verdens mest magtfulde. Her er nogle af hans planer:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

422 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere