Tag mig bagfra: Hun blogger om sine Tinder-dates

En anonym, dansk kvinde, som kalder sig Tinderslut, afslører alle saftige detaljer fra sine Tinder-dates

Nu kan danske mænd risikere at læse om deres egen formåen på lagenerne, efter de har været på Tinder-date. (Modelfoto: Colourbox)
Nu kan danske mænd risikere at læse om deres egen formåen på lagenerne, efter de har været på Tinder-date. (Modelfoto: Colourbox)

Tinder er blevet landets mest populære dating-app, og tusindvis af danskere boltrer sig på det sociale mødested, hvor man med et enkelt svirp med tommelfingeren kan vælge og vrage mellem de mange håbefulde singler.

For nogle er Tinder blevet en altopslugende interesse, og i den kategori finder vi den anonyme blogger 'Tinderslut', som skriver lystigt, ærligt og ofte særdeles detaljeret om sine hyggestunder med erobringerne fra Tinder.

'Jeg hjalp ham med at tage ud af bordet, og med det samme jeg havde sat det jeg havde i hænderne på bordet, kyssede han mig, og havde sine hænder overalt. Der gik max 30 sekunder til at jeg lå i hans seng, og tøjet kom af endnu hurtigere. Jeg siger jer, det var SÅ god sex', skriver hun i et af de mange indlæg, som man kan læse på tinderslut.dk.

Her kan man blandt andet blive klogere på hendes favorit-stilling (doggystyle) og hvilken penisstørrelse hun foretrækker.

Se også: Så meget lyver datingmænd

Kvinden, som er midt i tyverne og bor i København, startede bloggen 1. september, og allerede nu er den så stor en succes, at hun tjener penge på den, skriver Metroxpress.

Den store opmærksomhed har både givet positive og negative tilbagemeldinger fra læserne, men alt i alt er hun glad for modtagelsen.

- Jeg får sjovt nok mange dating-tilbud. Der er rigtigt mange mænd, der synes, at min væremåde er tiltalende. Der er også mange, der skriver ind med erfaringer, der minder om mine - og jeg har også fået mails fra folk, der vil have gode råd, siger hun til avisen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen