Tager afstand fra chikane mod Nykredit-medarbejdere

Foreningen Fairbidragssats.dk understreger, at kampen for lavere bidragssatser skal føres på en sober og ordentlig måde

Følg Samfund

- Jeg håber bestemt ikke, at det er nogle af vores medlemmer. Det er noget, vi tager meget stærkt afstand fra.

Sådan lyder meldingen fra den nye forening af utilfredse Totalkredit-kunder, Fairbidragssats.dk, efter det tidligere i dag kom frem, at flere ansatte i Nykredit, der ejer Totalkredit, har været udsat for trusler og verbale overfusninger. En enkelt har også fået smadret en bilrude.

- Det er íkke den måde, vi skal handle. Vi vil godt føre vores kamp på en sober og en ordentlig måde, siger Kim Hendry, talsmand for den nye forening.

Finansforbund: Vrede kunder venter på lur på medarbejderne

Det er Kent Petersen, formand for Finansforbundet, der fortæller om de rystede medlemmers oplevelser på forbundets hjemmeside.

- Det her er en helt urimelig opførsel over for vores medlemmer. En ting er, at man som kunde kan være frustreret over udsigten til højere boliglån, men det må og skal ikke gå ud over sagesløse medarbejdere, der blot passer deres arbejde og hverken har indflydelse på direktionens eller bestyrelsens beslutninger, siger han.

Det er Kim Hendry helt enig i.

- Det kan man simpelthen ikke være bekendt. De mennesker, der har været udsat for det her, det er bare mennesker, der passer deres arbejde. De kan jo ikke gøre for, at de har en ledelse, der mener, at vi skal have nogle høje bidragssatser. Det er simpelthen under lavmålet, hvis det er det, der er sket.

Foreningen kunne i øvrigt i dag glæde sig over, at endnu et realkreditselskab, Realkredit Danmark, har sænket gebyrerne for de kunder, der ikke længere ønsker at have med Totalkredit og Nykredit at gøre samtidig med, at facebook-gruppen 'Kritiske interessenter i Nykredit og Totalkredit, fredag eftermiddag rundede 35.000 medlemmer.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind