Taget ved næsen: Kvinder deler billeder af deres værste netkøb

Det kan i den grad betale sig at tænke sig om en ekstra gang, før man bestiller billige varer hjem fra nettet

Her er en af de mange kvinder, der blev taget ved næsen, da hun troede, hun købte en smuk kjole til billige penge. Foto: Hillary Harrington/Knock Off Nightmares
Her er en af de mange kvinder, der blev taget ved næsen, da hun troede, hun købte en smuk kjole til billige penge. Foto: Hillary Harrington/Knock Off Nightmares

Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det højest sandsynligt også tilfældet, lyder budskabet fra Facebook-siden Knock Off Nightmares, der gør sig i at samle og dele billeder af uheldige netkøb.

Siden har omtrent 100.000 følgere, og netop blandt disse følgere findes kvinder, der selv har brændt nallerne på mistænkeligt gode tilbud. Og heldigvis deler de velvilligt deres egne oplevelser. Der er nemlig stor forskel på de varer, de troede, de bestilte, og de varer, de endte med at modtage.

Derfor anbefaler siden også, at man går en stor bue uden om de sider, der sælger efterligninger til alt for billige penge.

For at understrege deres pointe har de delt blandt andet billederne herunder. Og man må erkende, at selvom købene med stor sandsynlighed var til stor ærgelse for kvinderne, er de til stor morskab for alle andre.

Har du lyst til at læse mere om folk, der har kvajet sig på nettet, kan du blandt andet læse om Danielle, der bestilte et par røde bukser på nettet, men endte med et par meget mærkværdige benklæder. Ligeledes kan historien om den godtroende mand, der ville overraske sin kæreste nok bringe et smil på dine læber.

63 kommentarer
Vis kommentarer