Tankevækkende forsøg: Sportsstjerne kampsveder i glohed bil

Den amerikanske NFL-stjerne Tyrann Mathieu sætter sig en i en varm bil for at se, hvor varmt det bliver for hunde, når de efterlades i bilen. Resultatet af forsøget er værd at tænke over

Sommeren er i fuld gang, og de stigende temperaturer betyder også, at vi er nødt til at tænke os lidt mere om - især når vi tager bilen i brug.

For selvom et hurtigt ærinde ofte betyder, at det er nemmest at lade sin hund blive i bilen, så kan det have fatale konsekvenser.

Samfund Hund død i glohed bil mens ejerne var i Ikea

Hver sommer kan der desværre skrives nye historier om hunde, der er omkommet, fordi de er blevet efterladt i bilen, der midt i solen altså hurtigt bliver glohed at være i.

For at vise dette har organisationen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) sammen med den amerikanske NFL-spiller Tyrann Mathieu lavet et forsøg.

Den 23-årige sportsstjerne sætter sig for selv at opleve den varme, der opstår, når solen bager lige ned på en parkeret bil.

Sådan så det ud, da politiet i Gulf Shores for nylig fejrede Masons tre års fødselsdag på Facebook. Nu er hunden desværre død. (Foto: Facebook) Samfund Politihund død efter overophedning i bil

I videoen ses det tydeligt, hvor hurtigt varmen påvirker den unge NFL-spiller. Efter to minutter er der ifølge PETA's video det, der svarer til 36 grader celsius i bilen.

Og allerede her er det hårdt for Tyrann Mathieu. Men det bliver endnu være.

Se, hvor længe Tyrann mathieu holder ud at sidde i bilen, i PETA's video i klippet over artiklen!

Krimi Baby død i stegende hed bil

 

1 af 2 
2 af 2 
8 kommentarer
Vis kommentarer