Tante sagsøger 12-årig nevø for at brække hendes håndled

Da Sean så sin tante ankomme til hans fødselsdagsfest, blev han så begejstret, at han sprang i armene på hende, så hun brækkede håndleddet. Nu sagsøger hun ham

En otteårig dreng sprang i armene på sin tante, da han så hende til sin fødselsdagsfest. Dét resulterede i et brækket håndled, som hun nu sagsøger nevøen for. (Foto: Ted Horowitz, Corbis/Flirt)
En otteårig dreng sprang i armene på sin tante, da han så hende til sin fødselsdagsfest. Dét resulterede i et brækket håndled, som hun nu sagsøger nevøen for. (Foto: Ted Horowitz, Corbis/Flirt)

Det, der skulle være en lille drengs hyggelige fødselsdagsfest, har i stedet lagt en sort skygge over en amerikansk familie.

For da Sean Tarala, der fyldte otte år, så sin tante ankomme til festen, sprang han i armene på hende, hvilket resulterede i et brækket håndled.

Den uheldige episode har fået tanten, Jennifer Conell, til at sagsøge sin egen nevø, der i dag er 12 år, for intet mindre end 84.000 dollars - svarende til 550.000 kroner.

Se også: Bieber vil sagsøge for nøgenbilleder

Hun mener, at Sean Tarala skal stilles til ansvar for sin opførsel og har fortalt retten, at uheldet har påvirket hendes liv.

- Jeg bor på Manhattan på tredje etage uden elevator, så det har været meget besværligt. Vi ved alle, hvor proppet der er på Manhattan. Jeg var til en fest for nylig, og det var svært at holde min tallerken med forretten, sagde hun i retten.

Til retten har 54-årige Jennifer Conell derudover fortalt, at hendes nevø er meget kærlig og følsom over for hende. Derfor blev Sean Tarala og hans far Michael meget overraskede, da hun forklarede, at hun ville sagsøge Sean for 550.000 kr. Sean Taralas mor døde sidste år.

Se også: Brændt levende: Paul Walkers datter sagsøger Porsche

Da Jennifer Conell ankom til fødselsdagsfesten, der fandt sted i marts 2011, kørte Sean rundt på en cykel, han netop havde fået i gave. I retten forklarede hun, at Sean blev meget begejstret, da han så sin tante:

- Pludselig var han der i luften, jeg måtte gribe ham, og vi faldt ned på jorden, siger hun ifølge The Mirror.

Ifølge Jennifer Conell vidste hun med det samme, at hun var kommet til skade, men nævnte det ikke, fordi hun ikke ville ødelægge festen.

66 kommentarer
Vis kommentarer