Tatoveret eks-gangster droppede kriminaliteten: Nu tjener han kassen

Han er gået fra fængsel og ulovlige slåskampe til en gigantisk lønseddel med sit nye forretningseventyr

Nathan Leonard Richards fortæller, at han tjener store summer på tøj og musik. Foto: Privat
Nathan Leonard Richards fortæller, at han tjener store summer på tøj og musik. Foto: Privat

I 2015 røg den nu 24-årige australske Nathan Leonard Richards 18 måneder i spjældet, dømt for med ét slag at have slået en sikkerhedsvagt ned.

Den heftigt tatoverede unge mand dyrkede dengang kampe i bur, og pralede til højre og venstre med at være venner med kriminelle bikere.

Men nu har Nathan Leonard Richards vendt op og ned på sit liv, og hans forretning er nu hans helt store passion. Det skriver News.com.au.

En halv million om året
Det er eks-gangsterens musik, hvor han rapper om sine forbindelser til den kriminelle verden, våben, vold og bandemedlemmer, og hans tøjfirma, A-K Clothing, som ifølge ham selv indbringer ham over 100.000 australske dollars om året – svarende til omkring en halv million danske kroner.

’Da jeg startede A-K Clothing sagde haterne ’hvem fanden skal købe det lort’. Nu giver det over seks cifre, jeg lever af det, jeg arbejder for mig selv, når jeg vil og som jeg vil, og det bliver solgt over hele Australien og verden’, skriver Nathan Leonard Richards i et af sine opslag på Instagram.

Vold og våben
På det sociale medie deler han billeder af sin luksuriøse livsstil, som indeholder dyre biler, bling-bling, skydevåben, stoffer, motorcykler og kvinder.

Tøjmærket bærer desuden også præg af den ekstravagante gangster-inspirerede livsstil og har klare temaer med billeder af vold og våben.

Nathan Leonard Richards giver sine næsten 15.000 følgere en stor del af æren for sin nytilegnede succes med tøjvirksomheden.

- Mine sociale medie-følgere har hjulpet, fordi folk kender mit rygte og ved, hvem jeg er. De ved, at de ikke skal ’fucke’ med mig, siger han til det australske medie, og understreger samtidig, at hans forretning er ’100 % lovlig’. Han fortæller også, at han drev virksomheden fra sin fængselscelle i et par måneder sidste år.

'A-liste-kriminel'
Den tatoverede eks-gangster har udover tøjforretningen angiveligt selskabet A-K Records, hvor han signer med forskellige artister fra hele verden og også indspiller sine egne rap-numre.

I et af sine numre praler han med at være ’A-liste-kriminel’, og i videoen har han fået flere medlemmer af Bandidos til at figurere.

’Til de folk, som tror, vores penge kommer af kriminalitet, så solgte vi 30.000 albums til 30 dollars per album… så kan I selv regne lidt på det. Vi behøver ikke længere gøre noget ulovligt for at lave penge’, siger han til News.com.au.

134 kommentarer
Vis kommentarer