Taxichauffør bortførte familiens juletræ

19-årige Jodie Slater kunne ikke betale regningen, hvorefter chaufføren tog affære

Julefreden kunne sænke sig, da familien betalte regningen og fik træet retur. Her ses 19-årige Jodie foran det famøse juletræ. (Foto: Polfoto).
Julefreden kunne sænke sig, da familien betalte regningen og fik træet retur. Her ses 19-årige Jodie foran det famøse juletræ. (Foto: Polfoto).
Følg Samfund

Efter en festlig aften i gode venners lag i byen Cardigan, Wales, tog 19-årige Jodie Slater forleden en taxi hjem klokken halv to om natten.

Da turen var slut opdagede Jodie, at hun ikke havde kontanter nok til at betale chaufføren og gik derfor indenfor i familiens hus for at vække sin mor og få hende til at dække regningen. Da hun kom ud for at betale, var taxien kørt.

Næste morgen opdagede Jodies mor, 54-årige Angie Slater, at familiens juletræ, der var sat til tørring på verandaen udenfor huset, var forsvundet. Et opkald til taxiselskabet afslørede hurtigt, at chaufføren havde taget træet som sikkerhed og familien ikke ville få det retur, før regningen på 15 pund, godt 140 kroner var betalt:

- Det er meget sjovt nu, men da vi opdagede, at juletræet var væk, var vi ret kede af det. Chaufføren må have haft en del besvær med at få træet ind i bilen, men vi har da humor nok til at kunne anerkende, at det er et morsomt stunt, fortæller Jodie til engelske Metro.

Julemanden måtte tage bussen

Ejeren af taxiselskabet fortæller, at firmaet normalt forlanger at få kundernes mobiltelefoner udleveret som sikkerhed, hvis de ikke kan betale regningen:

- Jodie ville ikke udlevere sin telefon og derfor snuppede chaufføren træet. Det er da meget god humor, filosoferer ejeren, Robin Davies.

Julefreden kunne dog sænke sig, da familien Slater betalte regningen og fik udleveret træet igen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind