Teenager med dværgvækst droppet af kokkeskole: Nu får han jobtilbud fra kendiskok

’Du kommer bare i vejen for de andre’, fik Louis af vide af drømmestudiet, der kaldte ham en ’sikkerhedsrisiko’. Nu får han opbakning fra populær tv-kok

Historien om 18-årige Louis Makepeace på 117 centimeter, der fik et hårdt slag på selvtilliden, da hans drømmestudie afviste ham på grund af hans højde, skabte overskrifter verden over.

Louis Makepeace fra britiske Worcester havde ellers fået tilbudt en plads på kokkekurset på det lokale college, men tilbuddet blev pludselig trukket tilbage, og forløbets leder begrundede det ifølge Louis Makepeace og hans mor med, at han ville blive en ’forstyrrelse’ for de 14 andre elever og komme ’under deres fødder'.

Læs hele historien om Louis Makepeace, der nu har mistet en stor portion selvtillid, her.

Nu er der nyt i sagen om teenagedværgen, som har fået uventet opbakning fra kendiskokken Gordon Ramsay.

 

Ramsay, der blandt andet er kendt for kokke-programmerne 'Ramsay’s Kitchen Nightmares', 'Hells Kitchen' og 'Masterchef', var blandt de mange, som læste og blev grundigt stødt over behandlingen, den håbefulde, kulinarisk interesserede unge mand tilsyneladende fik fra kokkeskolen.

Derfor gik den 51-årige tv-personlighed i dag på Twitter, hvor han har mere end 8,8 millioner følgere.

’Ulækker attitude, jeg ville tilbyde ham en læreplads når som helst’, skriver Gordan Ramsay, der i sine mange tv-programmer særligt er kendt for ikke at lægge fingrene imellem.

Og det ville uden tvivl være en drøm, der gik i opfyldelse, hvis Louis Makepeace kunne komme til at arbejde sammen med Gordan Ramsay, der i alt har 16 Michelin-stjerner for sine restauranter.

- Det ville være helt fantastisk, hvis han mener det seriøst. Jeg kan slet ikke tro, at han har set det og støtter mig, for jeg er stor fan af ham, siger den 18-årige til Daily Mail.

101 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere