Teenager opfyldte sit sidste ønske: Ofrede livet for at redde ven

Rebecca havde tre ting, hun ville opnå i sit liv. Listen var komplet, da hun for nylig døde efter at have skubbet sin ven væk fra en bil

Rebecca Townsend havde tre ting, hun gerne ville opnå i sit liv. Det sidste blev opfyldt, da hun ofrede sit liv for en ven. (Foto: Instagram)
Rebecca Townsend havde tre ting, hun gerne ville opnå i sit liv. Det sidste blev opfyldt, da hun ofrede sit liv for en ven. (Foto: Instagram)

17-årige Rebecca Townsends død har rørt hjerter verden over. Hendes uselviske handling, da hun sprang ud foran en bil og reddede sin vens liv, inspirerer via de sociale medier andre til at gøre gode gerninger.

Ulykken skete, da teenageren sammen med sin ven Ben Arne, var taget ud for at se på fyrværkeri. På vejen hjem blev de begge ramt af en bil, og det blev Rebecca Townsend død. Det skriver Daily Mail.

Se også: Billede af fattig dreng inspirerer verden over – nu får han hjælp

Men Ben Arne overlevede, og da han kom ud fra hospitalet, fortalte han, at det var veninden, der havde reddet hans liv ved at skubbe ham væk fra bilen.

- Det sidste, jeg husker, er, at Rebecca skubbede mig, og sagde, jeg skulle skynde mig, fortalte Ben Arne ifølge en af Rebecca Townsends veninder.

Uselviske Rebecca Townsend hyldes verden over. (Foto: Instagram)
Uselviske Rebecca Townsend hyldes verden over. (Foto: Instagram)
 

Efter den unge piges død sad hendes veninder og kusiner på hendes værelse og delte historier om Rebecca. På hendes seng opdagede de en liste, som Rebecca Townsend havde lavet som en del af et skoleprojekt, mens hun gik på high school. Det var en såkaldt ’bucket list’ – en liste over de ting, hun gerne ville nå at udføre, inden hun døde.

Arthur Booth og Mindy Glazer blev genforenet i retten, hvor Arthur brød grædende sammen. (Foto: Politi- og pr-foto) Samfund - 12. jul. 2015 - kl. 10:37 Historien bag rørende video: Derfor brød fangen sammen

Her havde hun listet tre ting: 1: At rejse til Spanien. 2: At kysse i regnen. 3: At redde et liv.

I løbet af årene efter skoleopgaven, havde Rebecca Townsend fået krydset af ved de to første ønsker. Og nu gik det op for familien, at pigens død havde gjort listen komplet.

Den 17-årige pige var i forvejen kendt for at være uselvisk og udførte en masse velgørenhedsarbejde, mens hun stadig var i live. Nu har hendes sidste, smukke handling inspireret mennesker verden over til at gøre gode gerninger i pigens minde.

For eksempel har en af Rebecca Townsends veninder delt et billede af, hvordan hun betalte for en Starbucks-kaffe for kunden bag hende. Kvitteringen delte hun sammen med et billede af den afdøde teenager.

Se også: Hospital: Vi kender intet til gribende kræfthistorie

To kvinder er i hendes minde begyndt at donere blod, og opfordrer andre til at gøre det samme.

Og den skole, som Rebecca Townsend skulle være startet på til efteråret, har oprettet en fond, som indtil videre har indsamlet 3000 dollars til velgørende formål.

- Hvem ved, hvorfor Rebacca kiggede på det brev, lige før hun døde. Jeg tror, det var hendes måde at fortælle os, at hun er OK. Hun havde opnået det, hun ville. Hun klarede det, siger storesøster Monica Townsend.

15 kommentarer
Vis kommentarer