Teenagere smed med skrald og spyttede McDonalds-personale i hovedet: Ansat havde uventet modtræk

Et par rasende forældre tvang efterfølgende deres børn ned i restauranten for at sige undskyld

Der blev råbt diverse grimme gloser, kastet med mad og skrald og en bestyrer blev spyttet i ansigtet, da en gruppe teenagere besøgte en McDonalds i Middleton i England.

Det skriver Manchester Evening News.

Det var dog ikke første gang personalet oplevede, at gruppen kom ind i fastfood-restauranten for at genere dem. Derfor havde en af de ansatte taget et skjult kamera på, som kunne sættes fast på kroppen.

Hele optrinnet blev optaget, og det var derefter muligt for personalet i samarbejde med politiet og lokale skoler at identificere de 10 unge, der alle var mellem 11 og 14 år.

Forældrene var åbenbart ikke klar over, hvad deres børn i virkeligheden gik og lavede, når de var ude. Men de fik efterfølgende lov til at se optagelserne på politistationen. Det resulterede i, at de hev deres børn ned i den McDonalds, de havde raseret, for at give personalet en undskyldning for deres opførsel.

De 10 unge er nu blevet en del af 'Youth Offending Team', der er styret af de lokale myndigheder, og som skal hjælpe unge med at holde sig ude af kriminalitet.

Stu Ockwell, der er talsmand for det lokale politi, fortæller, at der ikke har været problemer med gruppen siden.

- Det er et meget positivt resultat. Forældrene har været meget støttende, og der har ikke været problemer siden. Det var godt, at forældrene så, hvad deres børn gik og lavede, siger han.