Terapihunden Smiley har ingen øjne

Den øjenløse hund, som tilmed er dværg, skaber glæde på plejehjem, hospitaler og skoler i Canada.

Hunden Smiley har ingen øjne, men skaber masser af glæde.
Hunden Smiley har ingen øjne, men skaber masser af glæde.

Da hunden Smiley for 12 år siden blev født var det helt uden øjne og med dværgvækst. Men for Smileys ejer, Joanne George, betyder handicappene ingenting.

Hendes hund er nemlig i stand til at skabe glæde på plejehjem og hospitaler og kan tilmed hjælpe børn med at koncentrere sig om læsning. Derfor er den kærlige Smiley blevet certificeret 'terapihund' gennem St. John Ambulance Therapy Dog program. Det skriver Mashable.

(Foto: TSA, Instagram) Ferie Chihuahua havde gemt sig i kuffert – opdaget i sikkerhedskontrollen

Smiley, som er golden retriever, har en tendens til at løbe ind i ting, men går rundt meget forsigtigt. Ejeren Joanne George har lært den at følge efter hendes stemme.

Joanne George anskaffede sig Smiley fra et hjem med 'uhyggelige' hvalpe, og hurtigt kunne hun se, hvor god hunden var til at interagere med mennesker. Derfor begyndte hun at tage ham med til hospitaler og skoler for at glæde nogle af de folk, som kunne have brug for det.

En patient på et plejehjem, som personalet aldrig havde set smile, begyndte for eksempel at lysne helt op, da Smiley dukkede på.

Lisa Grennan med kæmpehunden Hulk. Samfund Mød Hulk - verdens største pittbull

Mange af de mennesker som møder Smiley fortæller, at de enten slet ikke lagde mærke til hans manglende øjne eller hurtigt glemte det.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Hunden Smiley har ingen øjne, men skaber masser af glæde.
17 kommentarer
Vis kommentarer