Tidligere KGB-general fundet død: Mistænkt for at sex-svine Trump

Vild spion-gyser: Blev tidligere KGB-general myrdet eller døde han blot en tilfældig død i sin bil

Tidligere KGB-general Oleg Erovinkin blev fundet død i sin bil den 26. december. Han mistænkes for at være hovedkilde til opsigtsvækkende rapport om Donald Trumps påståede eskapader med ludere i Moskva. Foto: Privat
Tidligere KGB-general Oleg Erovinkin blev fundet død i sin bil den 26. december. Han mistænkes for at være hovedkilde til opsigtsvækkende rapport om Donald Trumps påståede eskapader med ludere i Moskva. Foto: Privat

En tidligere general i den russiske efterretningstjeneste KGB er blevet fundet død i sin bil i Moskva under mystiske omstændigheder. Eks-generalen Oleg Erovinkin mistænkes for -  sammen med den forhenværende MI6 spion Christopher Steele - at have indsamlet opsigtsvækkende materiale mod Donald Trump.

Materialet indeholdt angiveligt belastende oplysninger om, hvordan Donald Trump i 2013 havde dyrket urin-sex med flere luksus-ludere i præsident-suiten på Ritz Carlton Hotel i Moskva.

Se også: 'Bromancen' fortsætter: 'Beskyldningerne om Trump er værre end prostitution'

Flere internationale medier betegner dødsfaldet som mistænkeligt.

Måske hjertestop - måske dræbt
Oleg Erovinkin blev fundet livløs i sin sorte Lexus den 26. december sidste år.

Det russiske nyhedsbureau RIA Novosti har oplyst, at en storstilet efterforskning er indledt af den nuværende russiske efterretningstjeneste FSB, som Oleg Erovinkin i øvrigt også har arbejdet for.

Se også: Tidligere Miss Ungarn: Trump inviterede mig op på sit hotelværelse

FSB har ikke officielt angivet en dødsårsag - men hjertestop har været nævnt. Det får imidlertid en lang række medier til at spekulere i, at der er foregået noget fordækt, skriver blandt andet The Telegraph.

Trump rasende
USAs præsident Donald Trump har pure benægtet de opsigtsvækkende oplysninger om hyrdetimer med russiske ludere.

- Det er falske oplysninger, har en rasende Trump tidligere udtalt.

Se også: Senat vil kulegave mulig russisk indblanding i valg i USA

Ruslands præsident Putin har også meget overraskende haft travlt med at benægte forholdet.

Manden bag den eksplosive rapport, Christopher Steele, har angiveligt haft et tæt samarbejde med den nu afdøde russiske efterretningschef.

Christo Grozev, der er ekspert i russiske sikkerhedsforhold, er ifølge The Telegraph overbevist om, at Oleg Erovinkin er den nøgle-kilde, som Steele henviser til i sit dossier om Trump.

Den kommende amerikanske præsident, Donald Trump, har været midtpunkt for en ubekræftet rapport, der har cirkuleret på nettet de seneste dage. Foto: AP Politik - 12. jan. 2017 - kl. 19:31 Britisk eks-agent centrum for Trump-skandale: Det ved vi om ham

En anden ekspert i den russiske efterretningstjeneste, Mark Galeotti, tror ikke meget på teorien om, at Oleg Erovinkin er blevet dræbt.

- Som en hovedregel har folk som general Erovinkin det ikke med at dø som følge af et gyser-mord i en lufthavn, siger eksperten i følge The Telegraph.

Spion forsvundet
Christopher Steele selv er også forsvundet fra sit hjem. Ingen har hørt fra manden eller set ham efter at det sprængfarlige notat blev offentliggjort i amerikanske presse.

Christopher Steele, tidligere spion i den engelske efterretnings-tjeneste MI6, udarbejdede rapport om Trump. Brugte han den tidligere KGB-general som kilde? Privatfoto
Christopher Steele, tidligere spion i den engelske efterretnings-tjeneste MI6, udarbejdede rapport om Trump. Brugte han den tidligere KGB-general som kilde? Privatfoto
 

Steele var angiveligt hyret til at finde belastende materiale mod Trump. Om dette materiale så er sandt eller falsk er det ikke umiddelbart muligt at opklare.

Men sidste kapitel i gyseren, som lever op til de bedste plot i en spion-film, er med sikkerhed ikke skrevet færdigt.

 

205 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere