Tidligere lærerinde erkender sex med elever

Jennifer Fichter står til en langvarig fængselsstraf efter at hun har erkendt at have dyrket sex med tre 17-årige elever

30-årige Jennifer Fichter kan godt forberede sig på mange år bag tremmer. (Foto: Politifoto).
30-årige Jennifer Fichter kan godt forberede sig på mange år bag tremmer. (Foto: Politifoto).

En tidligere amerikansk lærerinde kan se frem til at tilbringe de næste mange år bag tremmer, efter at hun torsdag erkendte sig skyldig i samtlige 37 anklagepunkter ved et indledende retsmøde i Florida.

30-årige Jennifer Fichter blev arresteret i april sidste år, efter at en mor til en af eleverne på 'Central Florida Aerospace Academy's juniors' , fandt intime beskeder fra lærerinden på sin 17-årige søns mobiltelefon.

Moderen var gået sønnens mobiltelefon igennem efter at hun flere gange havde taget ham i at lyve om sin færden. Her fandt hun beskederne fra lærerinden, der blandt andet diskuterede aldersforskellen mellem de to.

Se også: Ældre lærerinde fyret for fræk fortid

Politiet fik herefter moderen til at indlede samtaler med Jennifer Fichter, mens disse blev optaget af ordensmagten. Her erkendte lærerinden blandt andet, at hun var blevet gravid med den 17-årige og havde fået en abort. Hun fortalte også kvinden, at hun var forelsket i sønnen.

Fichter blev i første ombæring tiltalt for sex med en mindreårig og fem andre anklagepunkter, men så trådte en anden elev frem og anklagede lærerinden for seksuelle overgreb.

Se også: Fortryder pral med lærerinde-trekant

Eleven - der ligeledes var 17 år gammel, da episoderne fandt sted i september 2011 - forklarede at Fichter flere gange havde inviteret ham hjem til sin lejlighed, hvor de havde set tv og puttet på sofaen. I løbet af den næste måned udviklede forholdet sig til sex. Ifølge eleven havde de samleje godt 20 gange over de næste syv måneder, blandt andet i den unge mands soveværelse, en dag hans mor ikke var hjemme.

Se også: Lærerinde risikerer livstid for elevsex

Da medierne begyndte at skrive om sagen kontaktede endnu en ung mand politiet. han fortalte at lærerinden adskillige gange havde lokket ham til sex på parkeringspladsen udenfor hendes lejlighed og i hendes bil.

Hver enkelt af de 37 anklagepunkter kan give op til 15 års fængsel. Det ventes at der falder dom i sagen i juli måned.

 

 

 

103 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere