Tidligere McD-ansatte afslører: Sådan snyder vi dig med pomfritterne

Tidligere ansatte hos fastfoodkæden McDonalds i USA afslører, hvordan de angiveligt blev instrueret i at snyde, så kunderne får færre pommes frites

Ifølge Reddit-brugere bliver McDonalds-medarbejdere instrueret i at snyde med fritterne. McDonalds afviser påstandene. Foto: Colourbox
Ifølge Reddit-brugere bliver McDonalds-medarbejdere instrueret i at snyde med fritterne. McDonalds afviser påstandene. Foto: Colourbox

I en tråd på det sociale medie Reddit, hvor brugerne bliver spurgt, hvilke ting, man er blevet bedt om at skjule for kunderne på sit job, har flere, som påstår at have arbejdet hos fastfoodgiganten McDonalds, beskrevet, hvordan de på en helt bestemt måde blev instrueret i at snyde, så kunderne fik færre pommes frites, end de skulle have.

’Jeg arbejdede hos McDonalds, og de lærte mig, hvordan jeg skulle folde pommes frites-æsken på den helt rigtige måde, mens jeg hældte pommes frites i den, så den så fyldt ud, selvom den faktisk ikke var det’, skriver en Reddit-bruger, og beskriver videre, hvordan kun én enkelt kunde nogensinde afslørede fupnummeret.

Se også: Manual afslører: Derfor vil Apple ikke reparere din iPhone

’Han hældte pomfritterne ned i sin pose og hældte dem selv tilbage ned i æsken, og den var kun halvt fyldt, så jeg var nødt til at give ham flere pomfritter. Jeg var imponeret og flov. Det er syv år siden, og jeg kan stadig se hans ansigt for mig.’

En anden Reddit-bruger støtter op om den beskrivelse, og genkender den fra dengang, vedkommende selv angiveligt arbejdede hos den berømte fastfood-kæde.

’Jeg fucking hadede den praksis, og jeg nægtede at gøre det. Jeg blev aldrig fyret, men jeg formåede at have flere kunder, der spurgte mig, hvornår jeg var på vagt, så de kunne få mig til at hælde pommes frites op til dem’.

Det britiske medie Independent har forholdt McDonald’s til den påståede pommes frites-fusk på Reddit-tråden, og de afviser, at en sådan praksis finder sted.

- Vi mener, at disse påstande er fiktion, der er ingen ’hemmelige tricks’, og vi har en klar procedure, som skal sikre, at pommes frites-portionerne ikke bliver for små, siger en talsperson ifølge mediet.

McDonald’s svarer desuden, at man ikke kan efterforske sagen uden en bekræftet kilde til påstanden, og at medarbejderne i øvrigt arbejder hårdt for at sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse på deres restauranter.

Ekstra Bladet har talt med McDonalds Danmark, der ligeledes afviser at en sådan praksis finder sted herhjemme.

Får du pomfritter nok med, næste gang, du er på McDonald's, så er det måske på tide, at du skal prøve den her nye pommes frites-trend, som er en kæmpestor succes?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen