Tidligere politiker om orgier: - Absurd mange kvinder ville deltage

To piger og 12 mænd. Sådan var det oftest, når den tidligere lokalpolitiker Per Zeidler arrangerede sex-fester i forsamlingshuset i Ammitsbøl. Fester der har resulteret i en sigtelse for rufferi mod den tidligere politiker

Sjovt og skide frækt. Sådan beskriver Per Zeidler de gangbangs-arrangementer, han både har deltaget i og været med til at arrangere.

- Mange af kvinderne var faktisk ligeglade med, om de fik penge for det, da fantasien og udlevelsen af den, var det vigtigste, fortæller Per Zeidler til Adresseavisen Syddjurs.

Den tidligere formanden for Familie- og Institutionsudvalget i Syddjurs Kommune røg i november sidste år ud i lidt af en shitstorm midt i kommunalvalgskampen, da det kom frem, hvad han lavede ved siden af sit byrådsarbejde.

Der gik ikke langt tid, fra historien om hans vilde sexeskapader kom frem, til han mistede sin formandspost. Nogenlunde samtidig sigtede politiet Per Zeidler for rufferi - en sigtelse der stadig opretholdes, men fortsat ikke har ført til tiltale og derfor heller ikke dom.

Per Zeidler. Foto: Ernst van Norde Dansk politik - 28. apr. 2018 - kl. 11:34 Gangbang-politiker måtte trække sig fra valg: Nu taler han ud

Pigerne bestemte
Selv bedyrer han sin uskyld og forklarer, at han aldrig ønskede at lave en forretning ud af det. Tværtimod siger han, at de gjorde meget for at sikre sig, at der ikke var en bagmand eller en kæreste, som tvang pigerne til gangbang-orgierne.

- Vi gjorde et stort researcharbejde, der skulle sørge for, at de kvinder, der kom til de her gangbangs, vitterligt også havde lyst til de her ting og gjorde det af egen fri vilje.

- Hvis de for eksempel kun ville knalde med kondom, så knaldede de kun med kondom. Hvis ikke de ville have analsex, så var der ingen analsex. Hvis de ikke ville have smæk i røven, så var der ingen smæk i røven.

Se også: Skandale-politikers kone kendte til gangbang: Hvad hvis du kommer på forsiden af Ekstra Bladet?

- Absurd mange kvinder ville deltage
Ofte bestod gangbang-arrangementerne af 12 mænd og to piger, og det var på ingen måde svært at få fat i piger, der var friske på at have sex med flere mænd af gangen, lyder det fra Per Zeidler.

- For mig var det faktisk helt absurd så mange, der gerne ville deltage, og til sidst havde vi rigtig, rigtig mange kvinder på venteliste.

- Vi havde et minimum, der hed 18 år, så kvinderne var alt fra 18-49 år, men ellers var det helt almindelige kvinder. Lærere, sygeplejersker, sekretærer, pædagoger, bogholdere, revisorer, folk der arbejdede på sociale forsorgshjem, studerende.

Se også: Kilder til avis: Gangbang-hus har hemmeligt rum

Pissespændende
Mange af kvinderne mødte ifølge Per Zeidler op på stedet for at se, hvordan det foregik, inden de gav sig i kast med gangbangs.

- Vi fortalte dem, at det kunne jo godt være, at de troede, de gerne ville det her, og det kan da godt være, de havde set pornofilm og synes, det her ser pissespændende og frækt ud, men vi vil gerne have, at de kom til stedet for at se, hvordan det foregik.

Der var dog ikke mange, der blev skræmte af, hvad de så og Per Zeidler vurderer selv, at 99 procent af dem spurgte; 'hvornår bliver det min tur?'

78 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere