Tidligere talsmand for Grimhøjmoskeen: Det er komisk

Mohammad Sabah Ahmad mener ikke, at der tegnes et retvisende billede af, hvordan der formidles i moskeerne. Hør, hvad han havde at sige, da Ekstra Bladet talte med ham tirsdag aften

Følg Samfund

Tirsdag aften kunne TV 2 i dokumentaren 'Moskeerne bag sløret' blandt andet afsløre, at en imam i Grimhøjmoskeen i Aarhus opfordrer forældre til at slå deres børn, hvis de ikke beder.

- Frygt Allah, brødre og søstre, lær jeres børn Salah (at bede). Det er obligatorisk for jer at lære dem at bede fra de er syv år. Og endda at slå dem, hvis de ikke laver Salah, når de er 10 år, siger imamen fra København, da en af TV 2s såkaldte muldvarpe var til stede.

TV 2 sætter i dokumentaren spørgsmålstegn ved, hvorvidt moskeerne hjælper på integrationen, og i udsendelsen kunne man blandt andet se, hvordan kvinder bliver undervist i islams voldsomme straffe for utroskab.

Tidligere talsmand for Grimhøjmoskeen fulgte dokumentaren, og han mener ikke, at vi får et retvisende billede af, hvad der foregår bag moskeernes mure. Der er dog episoder, han godt kan nikke genkendende til.

Hør, hvad han har at sige i klippet ovenfor.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter