Tilbyder hjemløs mand mad: Men så bliver den gode gerning pludselig ond

29-årig mand siger nu undskyld for sin utrolige dårlige opførsel mod en hjemløs mand

Den lille ubehagelige video blev nemlig lagt ud på de sociale medier, hvor den efterfølgende er blevet delt adskillige tusinde gange. Privatoptagelse

Den 27-årige Adam Thorpe fra Derby i England har i den grad moralske tømmermænd, efter at han på en bytur med vennerne i alkohol påvirket tilstand tilbød en hjemløs mand en portion mad fra en 'take away'. Men i samme sekund som Adam Thorpe skulle give den hjemløse mand maden, smadrede han i stedet for maden direkte ind i ansigtet på den hjemløse mand.

Det kunne have forblevet en intern ubehagelig joke blandt en flok unge mennesker, der var gået over stregen i beruselse. Men en anden tilstedeværende ung beruset mand, som Adam Thorpe ikke kender, filmede hele scenariet og lagde det ud på Snapchat. Og så brød helvede løs.

Den lille ubehagelige video blev nemlig lagt ud på de sociale medier, hvor den efterfølgende er blevet delt adskillige tusinde gange. Siden spredte historien sig til medierne.  Og det har skabt gigantisk vrede mod Adam Thorpe samt masser af sympati for den hjemløse mand.

Det skriver flere medier heriblandt Derby Telegraph og  Daily Mail

Adam Thorpe er her i gang med at tilbyde den hjemløse mand mad fra en take away. (Foto: Privatfoto)
Adam Thorpe er her i gang med at tilbyde den hjemløse mand mad fra en take away. (Foto: Privatfoto)
 

Adam Thorpe er nu overfor Derby Telegraph kommet frem med sin version af historien. Og han undskylder nu for sin opførsel.

- Jeg fik øje på en hjemløs mand, der tiggede penge af folk. Jeg troede imidlertid ikke på, at han var hjemløs og tilbød ham 80 kroner for at få lov til at smide mad i ansigtet på ham, hævder Adam Thorpe og tilføjer:

- Dagen efter havde jeg det virkelig dårligt over, hvad jeg havde gjort, og jeg brugte meget tid på at finde frem til den hjemløse mand for at sige undskyld til ham. Men jeg fandt ham ikke.

Jeg har fået trusler
- Men hvis jeg finder ham, vil jeg bruge mine opsparede penge på at give ham alt, hvad han ønsker sig, siger Adam Thorpe, der hævder, at han har fået masser af trusler og negative kommentarer på de sociale medier efter episoden.

- Det jeg gjorde var fuldstændigt utilgiveligt. Men jeg synes ikke, at jeg fortjener alt det had, som jeg får på de sociale medier. Jeg er ikke nogen engel. Men jeg er heller ikke typen, der køber mad bare for at kaste det i hovedet på folk, siger Adam.

Den unge mand Callum Asycough-Burton, der filmede videoen på Snapchat, har på de sociale medier sagt, at han i den grad fortryder episoden:

'Helt ærligt kan jeg sige, at jeg ikke anede, hvad han havde gang i. Jeg var selv meget fuld.  Jeg vil gerne sige undskyld, og jeg fortryder, at jeg lagde videoen ud på de sociale medier.

'Jeg har intet at gøre med fyren i videoen og har heller ikke planer om møde ham. Jeg er ikke en dårlig person . Men jeg har begået en fejl i fuldskab', skriver Callum Asucough-Burton.

Den hjemløse mand tiggede penge, men så fik han tilbudt mad af en 27-årig mand. Det udviklede sig dog i en helt forkert retning. (Foto: Privatfoto)
Den hjemløse mand tiggede penge, men så fik han tilbudt mad af en 27-årig mand. Det udviklede sig dog i en helt forkert retning. (Foto: Privatfoto)
 

1 af 2 Adam Thorpe er her i gang med at tilbyde den hjemløse mand mad fra en take away. (Foto: Privatfoto)
2 af 2 Den hjemløse mand tiggede penge, men så fik han tilbudt mad af en 27-årig mand. Det udviklede sig dog i en helt forkert retning. (Foto: Privatfoto)
123 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere