Tinder-tøs deler nettet med toilet-selfie: 'Dit forbandede monster'

Ingen ved det, alle taler om det - og har en holdning til det

Arkivbillede: Casper Dalhoff/Polfoto
Arkivbillede: Casper Dalhoff/Polfoto

Siden Hana Michels oprettede en Tinder-profil for et år siden, har intet mindre en 23 mænd kontaktet hende af den samme ikke-dating eller -kærlighedsrelaterede årsag.

Det hele handler om et selfie, hun har taget på et toilet. Mere specifikt: Den toiletrulle, der hænger i baggrunden.

Fælles for de 23 mænd er, at de alle mener, at den 30-årige forfatterinde er helt galt på den. Hun har - i følge dem - vendt toiletrullen forkert, og det har altså generet deres øjne så meget, at de har set sig nødsagede til at påpege det.

Og Hana Michels selv har altså set sig 'nødsaget' til at dele den bizarre oplevelse på Twitter.

Hvad, hun nok ikke havde regnet med, er, at hendes opslag skulle skabe en kæmpe debat på det sociale medie.

Mens nogle er enige med Hana Michels måde at vende rullen - altså med papiret hængende mod væggen - er andre dybt uenige og mener, at papiret naturligvis skal hænge frit. Én går endda - formentligt med et glimt i øjet - så langt at kalde hende 'et forbandet monster'.

Næsten 900 mennesker har meldt sig i debatten, og mens langt de fleste er enten med Hana Michels eller mod hende, er der nogle, der tager debatten i en helt ny retning med en tredje løsning:

Hvad tænker du? Hvordan skal den vende?

Hana Michels er ikke den eneste kvinde, der er kommet galt afsted med et toilet-selfie. Også Paulas udgave gav anledning til debat på nettet.

123 kommentarer
Vis kommentarer