Annonce:
Annonce:

Tines mand døde af kræft: Nu har tyve stjålet det vigtigste minde

Kan du hjælpe Tine med at få de værdifulde ting tilbage?

Tine mistede sin mand og sine børns far i november sidste år. Foto: Privatfoto.
Tine mistede sin mand og sine børns far i november sidste år. Foto: Privatfoto.
Annonce:
Følg Samfund

'Kære tyv.

'Hvis du har nogen form for empati, så kom tilbage og stil de ting, du har stjålet i dag fra mig og mine børn.

Sådan skriver 40-årige Tine Bjørneboe fra Næstved desperat i et opslag på Facebook, efter hun tirsdag fik stjålet to computere, et kamera og sine børns ipads. For de fleste vedkommende er der tale om ting, der nemt kan erstattes, men sådan er det ikke i Tine Bjørneboe og hendes børns tilfælde.

Tine Bjørneboes mand og faren til sine børn Jacob døde af kræft i november sidste år, og familiens vigtigste og sidste minder sammen i form af billeder og videoer lå på netop disse ting.

Annonce:

- Det er hjerteknusende. Alle, der har haft indbrud mister noget, der har en affektionsværdi, men for os er de her minder utroligt vigtige. Det er så kort tid, siden vi mistede Jacob, og det er jo sådan med minder - og især for børn - at de forsvinder med tiden. Så hvis man ikke dyrker dem, kan de jo forsvinde, siger hun til Ekstra Bladet.

Ikke gemt andre steder
Tine Bjørneboe fortæller, at hun først for nyligt har haft overskud til at gå sin mands ting igennem, og hun nåede derfor aldrig ikke at undersøge, om de vigtige minder var blevet gemt andre steder end på computerne.

- Det er en lang proces, man går igennem i sådan en sorg-proces, og for mit vedkommende er jeg først nu begyndt at lægge hans tøj sammen og ind i skabet. Jeg har ikke ryddet op eller fjernet nogle af Jacobs ting, og derfor har jeg heller ikke nået at kigge i hans computere, understreger hun over for Ekstra Bladet.

'Jeg bliver nødt til at tro på det'
Under indbruddet blev der stjålet en iMac 27t og en MacBook Pro 15t, hans Go Pro kamera og børnene iPads. Tyvene tog også andre mindre ting, men for Tine Bjørneboe er det vigtigst at få de mange minder tilbage.

Annonce:

Hun var ikke selv hjemme, der tyvene brød ind, men øjenvidner har fortalt hende, at de så to unge mænd iført hættetrøjer køre væk i en lille hvid bil. Hun har meldt tyveriet til politiet, men understreger, at skulle tyvene beslutte sig for at stille tingene på hendes adresse - eller et andet sted - vil hun med det samme droppe alle anklager. Hun vil  bare gerne have sine minder om sin mand tilbage.

Hun håber derfor, at folk kan hjælpe hende med at finde frem til de værdifulde genstande.

Tror du, at du vil se dine ting igen?
- Jeg bliver nødt til at tro på det. Og hvis det ikke er tyvene, så håber jeg, det er nogle, der køber tingene af tyvene. At det kommer ud på det sorte marked, og at det er der, jeg kan håbe, at der er en person, der har samvittighed, siger hun til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: