To millioner meldte sig til alien 'raid': 75 mødte op

Flere millioner havde trykket 'interesseret' i et Facebook-event, som gik ud på at bryde ind i den amerikanske militærbase Area 51 for at finde aliens. Kun 75 personer dukkede op

I mange år er der gået rygter om, at Area 51 i Nevada bliver brugt til at skjule UFO'er og aliens. Nu vil folk se, om det er sandt. Foto: Rizau Scanpix
I mange år er der gået rygter om, at Area 51 i Nevada bliver brugt til at skjule UFO'er og aliens. Nu vil folk se, om det er sandt. Foto: Rizau Scanpix
Følg Samfund

Fredag floppede et event, hvor folk planlagde at bryde ind i den amerikanske militærbase ved navn Area 51, totalt.

Da eventet blev oprettet på Facebook i juni, gik det hurtigt viralt. Flere end to millioner mennesker udtrykte interesse for at tage til delstaten Nevada, hvor de tror, at regeringen gemmer aliens. I august blev eventet slettet af Facebook, men fredag løb det alligevel af stablen.

Det amerikanske luftvåben havde advaret de tusindvis af personer, som man forventede ville deltage, mod at storme basen.

Men bekymringen var ubegrundet. Kun omkring 75 personer dukkede nemlig op foran indgangen til militærbasen, og ingen forsøgte at bryde ind.

Det skriver BBC.

Area 51: Invasionen er begyndt

Rumvæsner i fangenskab
Rygter har længe svirret om, at den amerikanske militærbase i al hemmelighed skjuler rumvæsner og UFO'er. Nogle påstår også, at de har set UFO'er flyve over eller nær basen. Det var med målet om at finde og endda befri rumvæsnerne, at eventet blev oprettet.

Det er især den store sikkerhed, der omgærder militærbasen, som har været grund til de mange konspirationsteorier.

To blev anholdt
Ifølge BBC blev to mennesker anholdt fredag i forbindelse med alien-eventet. En mand blev arresteret for at tisse tæt på indgangen til militærbasen, og en kvinde blev tilbageholdt af politiet af ukendte årsager.

Frygter de stormer Area 51: - Det ødelægger os

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+