To pærer – en sød og en salt

Pære til dessert eller pære til kød – begge dele fungerer

Hvidvinspocheret pær (tv.) kan evt. serveres med chokoladesovs eller vanilieis og smager fantastisk. De sennepssyltede pærer (th.) kan gå sammen med ost, pålæg eller kød. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Hvidvinspocheret pær (tv.) kan evt. serveres med chokoladesovs eller vanilieis og smager fantastisk. De sennepssyltede pærer (th.) kan gå sammen med ost, pålæg eller kød. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Følg Samfund
Ekstra Bladet

Æble og gris er en klassiker, som vi kender fra æbleflæsk, men pære fungerer lige så godt i det salte køkken.

Sennepssyltede pærer er meget alsidige og derfor en dejlig ting at have stående i køleskabet. De går godt til det meste kød, f.eks. kogt kalvespidsbryst, men er også fremragende til ost og pålæg.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+