To spillere smidt ud efter skandale-kamp i Vollsmose

Holdet er nu så tyndt bemandet, at det måske bliver nedlagt

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

De to spillere fra B1909s andethold, der søndag forfulgte en dommer efter en afbrudt hjemmebanekamp i Vollsmose, er nu smidt ud af fodboldklubben.

Klubben overvejer nu, om holdet kan fortsætte med færre spillere.

Det skriver fyens.dk.

Balladen startede søndag, da en dommer fik smidt en rulle strømpetape efter sig. Både under kampen og bagefter serie 2-kampen på B1909's hjemmebane i Vollsmose blev dommeren chikaneret.

En splller gik også amok og sparkede på dommerens bil.

Dansk seriefodbold er igen blevet ramt af en kedelig sag. (Foto: All Over Press) Krimi Drama til fodboldkamp i Vollsmose: Dommer overfaldet og jagtet ud af stadion

- De to spillere, der var direkte involveret i hændelserne, efter kampen blev fløjtet af, er smidt ud af klubben. Vi har klare retningslinjer for, hvad der sker ved den slags hændelser, og det var ikke nogen hård beslutning, siger bestyrelsesformand i B1909 Jan Bramsen til fyens.dk.

Han tilføjer, at det fik samme konsekvens for de spillere, der var involveret i en lignende episode for tre år siden.

Stopper ikke her
Hermed stopper undersøgelserne imidlertid ikke. For klubben mangler nemlig stadig at få fundet den spiller, som kylede strømpetapen efter dommeren.

Hvis spilleren bliver fundet, så vil han også få march-ordre ud af klubben.

Ifølge fyens.dk lider klubbens serie-2 i forvejen af mangel på mandskab. Det er derfor uvist om holdet nu kan fortsætte efter tabet af de to spillere.

Episoderne er blevet politianmeldt.