To unge mænd svinede Julie i bikini: Hendes svar er et viralt hit

25-årige Julie blev udsat for nedsættende kommentarer, da hun solede sig i bikini. Hendes svar er gået viralt

25 årige Julie fra Esbjerg lagde dette billede og en tekst på Facebook, efter sin ubehagelige oplevelse. (Foto: Privat).
25 årige Julie fra Esbjerg lagde dette billede og en tekst på Facebook, efter sin ubehagelige oplevelse. (Foto: Privat).

Julie Ransby fra Esbjerg delte torsdag en historie på Facebook. Hendes opslag tog storm og er i skrivende stund delt over 13.000 gange, mens næsten ti tusinde har kommenteret på hendes oplevelse:

'Jeg er forarget. Jeg er i chok. Jeg er gal. Jeg ligger i dag ude på græsset inde i min gård. Jeg har bikini på, og ligger og slikker sol med musik i ørene. Af en eller anden grund stopper min spotify med at virke, og jeg kan derfor, høre en samtale mellem 2 unge mænd på bænken ved siden af mig. De er tydeligvis ikke klar over, at jeg kan høre dem:

'jeg forstår ikke hvordan man kan få sig selv til at tage en bikini på, når man ser ud som hende der gør'. 'Nej det er fandme ikke lækkert'. De griner og går, og jeg når derfor ikke at flejne ud på dem. Så nu skriver jeg her, i håb om at det her når frem til de pågældende', indleder Julie sit opslag, som kan læses i sin fulde længde længere nede i denne artikel.

- Jeg skrev opslaget fordi jeg tror, at der er rigtig mange der kan genkende den følelse med at være utilfreds med sin egen krop og ikke føle der er plads til at man bare kan være sig selv. Det var vigtigt for mig, at sende et signal - at det er okay at være tilfreds med hvordan man ser ud - ligegyldigt hvordan typer som de to mænd har det, forklarer den 25-årige studerende og bartender til Ekstra Bladet.

På trods af den massive interesse for opslaget, har Julie ikke hørt fra de to mænd:

- For mig er det irrelevant hvem de to fyre er og hvordan de har det med det de sagde. Jeg har ikke behov for at skulle have genoprejsning, eller genoprettet min stolthed. Jeg skrev opslaget for de piger, der synes det er belastende, at skulle tage en bikini på, fordi man føler sig utilpas på grund af omgivelsernes holdning til hvordan man skal se ud.

Tidligere i år gik et andet dansk bikini-opslag viralt. Sofias bikini-billede gik Danmark rundt: Men budskabet overraskede alle.

111 kommentarer
Vis kommentarer