Annonce:
Annonce:

To vidner støtter udskældt dagplejemor: Hun gik aldrig fra børnene

Modstridende forklaringer er dukket op i den virale historie om de forladte dagplejebørn - de var nemlig aldrig alene, siger butiksejer og et andet vidne

Det er dette foto, der har skabt stor røre på Facebook (Foto: Privatfoto)
Det er dette foto, der har skabt stor røre på Facebook (Foto: Privatfoto)
Annonce:
Følg Samfund

En opsigtsvækkende historie er gået viralt på Facebook, efter at Jesper Otto Bossen lagde billeder op af en lille flok dagplejebørn, som han mente var blevet efterladt uden opsyn på en trafikeret vej udenfor en butik i Haderslev, mens dagplejemoderen var inde og handle.

Opslaget er blevet delt og kommenteret flittigt med forargelse overfor dagplejemoderen, men nu viser det sig, at to vidner i sagen har en helt anden forklaring.

Ekstra Bladet har talt med indehaveren af den butik, Garn & Gaver, som dagplejemoderen var inde og handle i. Hun afviser blankt, at børnene på noget tidspunkt var efterladt.

- Det er mig, der har ekspederet dagplejemoderen. Hun står netop i døråbningen, så hun ikke skal gå fra børnene. Hun kunne ikke få klapvognen med ind, det var derfor, og så foreslog jeg, at vi kunne klare det i døren.

Annonce:

Max en meter væk
- Hun har hele tiden kontakt med børnene og hun er ikke mere end max en meter fra dem. Hun er her måske i to-tre minutter, siger indehaver Helle Sørensen til Ekstra Bladet.

Et andet vidne, der ikke ønsker sit fulde navn frem af hensyn til sin familie, kom også forbi og så klapvognen parkeret ude foran butikken. Hun forklarer også, at hun så en kvinde stå i døren tæt på børnene hele tiden.

- Denne her sag er blevet blæst fuldstændigt op, og det er rigtig synd for dagplejemoderen, siger Ditte til Ekstra Bladet.

Dagplejemor lader børn stå alene ved trafikeret vej mens hun handler

Jesper fastholder: Hun var væk
Jesper Otto Bossen, manden bag billedet, fastholder dog det, han så.

- Jeg er helt sikker på, at der ikke stod nogen i døren. Det passer ikke. Jeg ville jo ikke reagere sådan, hvis børnene ikke var blevet efterladt, siger han til Ekstra Bladet.

- Folk må selv vurdere det. Hun stod mindst fire meter derfra, siger han.

Annonce:

Indehaver af garnbutikken, Helle Sørensen, mener, at problemet er opstået, fordi Jesper Otto Bossen ikke kunne se, at dagplejemoderen stod i døren.

- Jeg er simpelthen så berørt af alt det her, det passer jo ikke. På de billeder som ham manden har taget, kan man ikke se, at hun står i døren. Og det har han nok heller ikke kunne se, siger hun.

Haderslev Kommune skrev tidligere i dag på Facebook, at de ville undersøge sagen nærmere. Både Helle Sørensen og Ditte har kontaktet Haderslev Kommune med deres forklaringer.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: