Tobenet hund mishandlet af hjemløse: Nu er han glad igen

Puddelhunden Bobbs pels var så filtret, at dyrlægen måtte amputere to af hans ben

Sådan klarer lille Bobb sig, når han må humpe rundt på to ben. (Foto: Animal Synergy)

I ti år blev Bobb hverken vasket eller redt og da en dyreværnsorganisation reddede puddelhunden fra den gruppe hjemløse i Los Angeles, der ejede ham, måtte to af hans ben amputeres.

Bobbs pels var blevet så filtret, at den gennem længere tid havde lukket af for blodomløbet til højre forben og venstre bagben. Desuden var de fleste af puddelhundens tænder så rådne, at de måtte trækkes ud.

 Sådan så Bobb ud, da han blev indleveret. (Foto: Polfoto)

Den ilde tilredte hund er siden kommet sig på rekordtid. Blot to måneder efter at han blev bragt ind på Synergy Animal Rescue centeret i San Diego, USA, er Bobb i kraftig bedring og næsten ikke til at kende. Det skriver Daily Mail.

Verden på vrangen TV: Hundeejer smider uønsket kæledyr over hegn

I dag er Bobb ejet af den professionelle hundetræner, Megan Lundberg, der tog sig af Bobb, før hun besluttede sig for at adoptere ham:

- De kaldte ham 'utrolige Bobb' på redningscenteret. Da jeg hørte om hans historie, vidste jeg med det samme, at jeg ville tage mig af ham. I første omgang tilbragte Bobb en uge hos min mand og jeg. Vi gav ham et roligt sted at komme sig, masser af hvile og så forkælede vi ham og gav ham masser af kærlighed, fortæller Megan Lundberg til Daily Mail.

I dag er den tobenenede hund ikke til at kende. (Foto: Polfoto).
I dag er den tobenenede hund ikke til at kende. (Foto: Polfoto).
 

Hun fortæller at hunden er ved at komme til kræfter:

- Bobb får det fortsat bedre dag for dag. Han er begyndt at lege og løbe og så kommer han på besøg hos handicappede med specielle behov, for at sprede budskabet om styrke, kærlighed og forståelse, forklarer hundetræneren, der har undersøgt om Bobb kunne få erstattet de manglende lemmer med benproteser. Det er dog ikke muligt, da hans ben er amputeret for højt oppe på knoglen:

Den eftersøgte hund Lana er ledt at genkende med det manglende ben. Samfund Laila leder på 3. måned efter sin trebenede hund

- Bobb er et levende bevis for, at der er håb for gamle hunde, selv om de er i en dårlig forfatning. Han fortjente ikke at blive aflivet blot fordi han var gammel og var blevet mishandlet, fastslår Megan Lundberg.

Allerede kort tid efter operationen var Bobb i bedring og fik masser af kærlighed. (Foto: Polfoto).
Allerede kort tid efter operationen var Bobb i bedring og fik masser af kærlighed. (Foto: Polfoto).
 

18 kommentarer
Vis kommentarer