Tøjfirma hyldes: Viser naturlige kvinder i undertøj

Især en af modellerne i ny lingerie-kampagne vækker opsigt. Se hende herunder

Brugen af Barbie Ferreira som model har vist sig at være en kæmpe succes for Aerie. Se hendes reklamevideo her.

Siden tøjproducenten American Eagle i 2014 officielt lovede kun at bruge ikke-retoucherede billeder af kvindelige modeller i deres reklamer for lingeriserien Aerie, er det kun gået fremad med salget .

- Vi håber at vi ved at omfavne det her kan få rigtige piger overalt til at omfavne deres egen skønhed, udtalte stilekspert Jenny Altman fra Aerie til ABC News i den forbindelse, og i bestræbelserne på at vise ægte, naturlige kvinder i deres reklamer, går firmaet nu skridtet videre.

Intl. kendte - 21. dec. 2015 - kl. 12:28 'Buttet' model smider tøjet i protest

Til at promovere den seneste lingeri-kollektion, Aerie Real, har firmaet nemlig hyret fire naturlige modeller, hvoraf en af dem er 19-årige Barbie Ferreira, der bruger størrelse 42 og omtaler sig selv som 'kurvet model'.

Hver model bliver præsenteret i en 30 sekunders reklamevideo, og her er det især Barbie Ferreiras video, der har tiltrukket sig overvejende positiv opmærksomhed.

- Jeg undskylder ikke for at være mig selv, ligegyldigt hvad folks mening er, siger den 19-årige model blandt andet i videoen, hvor hun ses ved poolen i en Aerie-bikini. Se videoen over artiklen.

På sociale medier hyldes både firma og model for at promovere den naturlige krop.

Barbie Ferreira har dog også modtaget negativ respons på kampagnen og sit modelarbejde, men som man kan se i nedenstående tweet, er der noget om hvad hun siger i reklamevideoen. 

Lingerimærket Victoria's Secret fik sidste år hug på sociale medier for, i modsætning til Aerie, at retouchere modelbilleder i deres reklamer.

Ifølge Businnes Insider steg Aeries salg med 18 procent i andet kvartal af 2015. Til sammenligning steg Victoria's Secrets salg med tre procent i samme periode.

Mød Aerie Real-kampagnens tre andre naturlige modeller herunder:

 

65 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere