Tøjgigant åbner første butik i Danmark

Det japanske tøj-brand Uniqlo åbner sin første butik i Danmark næste år

Den store japanske tøjkæde Uniqlo kommer til Danmark. Her ses en af kædens butikker på Broadway i New York. Arkivfoto: Mary Altaffer/AP
Den store japanske tøjkæde Uniqlo kommer til Danmark. Her ses en af kædens butikker på Broadway i New York. Arkivfoto: Mary Altaffer/AP

Den store japanske tøjkæde Uniqlo åbner til næste år for første gang dørene til en butik i Danmark.

Det oplyser kæden selv på sin hjemmeside.

Butikken åbner i foråret 2019 på Strøget i København, nærmere bestemt Vimmelskaftet 38.

- Vi er glade for at annoncere vores næste fase i væksten i Skandinavien med åbningen af vores første butik i Danmark næste år, siger Taku Morikawa, administrerende direktør for Uniqlo i Europa, i en pressemeddelelse.

Butikken vil strække sig over 1400 kvadratmeter fordelt på tre etager, og den vil byde på tøj til både børn, mænd og kvinder.

Uniqlo har tidligere annonceret åbningen af en butik i Stockholm, som efter planen åbner 24. august.

Danmark bliver det niende land i Europa, der bliver hjemsted for en Uniqlo-butik. Hidtil er det især i Frankrig, Storbritannien og Rusland, at kæden har bredt sig på det europæiske marked.

Uniqlo har slået sig op på at sælge det, kæden kalder 'LifeWear', hvilket er 'komfortabelt hverdagstøj, der gør dit liv bedre'.

Uniqlo havde i slutningen af 2016 i alt 1850 butikker på verdensplan. Et tal der siden er steget og ventes at stige fremover.

33 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere