Tog brudt sammen på kritisk sted: Begge spor spærres i to timer

DSB indsætter togbusser mellem Roskilde og Ringsted i perioden mellem 20.50 og 22.50, hvor tog skal trækkes væk

Det kommer til at betyde togbus for passagerer, der skal mellem landsdelene, hvis de efter køreplanen passerer Roskilde og Ringsted i aften mellem klokken 20.50 og 22.50.

Det oplyser DSB over for Ekstra Bladet.

Samtlige tog bliver indstillet på strækningen mellem Roskilde og Ringsted. I stedet indsættes der togbusser på strækningen, og det får betydning for tog, der kører mellem Nykøbing Falster og Københavns Hovedbanegård, men også for intercitytog, som passerer Storebæltsbroen.

Årsagen er, at et tog er brudt sammen ved Viby Sjælland. Her er der alene to spor. DSB's teknikere har vurderet, at toget skal trækkes væk, og at begge spor skal spærres, når det skal ske.

Toget holder allerede nu ved Viby Sjælland.

Når DSB først flytter toget til aften, skyldes det, at det er på det tidspunkt, at det kommer til at berøre færrest mulige passagerer, oplyser DSB's pressevagt til Ekstra Bladet.

- Vi bestræber os på at skabe nogle direkte buslinjer mellem Roskilde og Ringsted, men det kommer til at afhænge af, om vi kan skaffe busser nok. I første omgang indsættes busser, som også kører omkring Viby Sjælland og Borup, så det ligger ikke helt fast endnu, om der kommer nogle busser, der kører direkte, siger pressevagten til Ekstra Bladet.

Passagerer, der skal forbi flaskehalsstrækningen i perioden, må forvente en forøget rejsetid.

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere