Tog det perfekte billede: Nu har han løst mysteriet

Tidligere spurgte Matthew Dippel 'hvor er det kommende brudepar, han tog et billede af i Yosemite National Park, blevet af?' Nu har han fundet svaret

Hør hvordan mysteriet blev løst her.

Nogle gange er et billede næsten for godt til at være sandt. Det var tilfældet, da fotografen Matthew Dippel fangede et billede af et halsbrækkende frieri i Yosemite National Park.

Et smukt syn.

Desværre gik hele seancen så stærkt, og billedet blev taget fra så lang afstand, at han aldrig har fundet ud af, hvem der var på billedet. Men nu er han blevet klogere. Det skriver han på Facebook.

'JEG HAR FUNDET DEM. Mød Charlie Bear og hans forlovede Melissa. Det glade, glade par var dem, der var ude på Taft Point, skriver Matthew Dippel. Stort tillykke til dem begge to, skriver han.

Efterfølgende har CNN talt med Charlie Bear, der fortæller, at det rent faktisk var anden gang, at han friede. Men han ønskede at gøre lidt ekstra ud af det.

- Selv om det var anden gang, så var jeg stadig lige så nervøs som første gang, fordi vi var så hørt oppe på klippen. Jeg har højdeskræk, siger Charlie Bear til CNN.

Hjælp mig!
Billedet blev taget 6. oktober, og fotografen delte billedet på Twitter i håb om at finde frem til det kommende brudepar. Opslaget blev delt 170.000 gange, mens det har fået 367.000 likes.

Fotograferede halsbrækkende frieri: Så forsvandt kommende brudepar

Artiklen fortsætter under opslaget ...

I et Twitter-opslag skrev han:

'Stadigvæk intet held. Flere mennesker siger, at de har fundet dem, men det viser sig ikke at være det rigtige par. Hvis du oprigtigt mener, at du har fundet dem, så skriv til mig! Jeg kan ikke blive ved med at rulle gennem alle kommentarer,' skriver han med henvisning til det enorme kommentarfelt, der er under hans opslag.

Side 9-pige er blevet gift med sin største fan

Tog det perfekte billede: Nu har han løst mysteriet