Toilet-chok: Se her hvad Johan tissede på i sit toilet

Johan fra det nordlige Sverige tog briller på og kiggede nærmere på det levende væsen i toilettet

Se Johans vilde optagelse af episoden her
Følg Samfund

Da Johan-Martin Spik Skum, fra byen Jokkmokk i regionen Norbotten, i det nordlige Sverige, netop havde overstået sit toiletbesøg, fik han sit livs største chok, da han skyllede ud. Han fik nemlig øje på et levende væsen i toiletkummen, da vandet steg.

- Jeg tog mine briller på og tændte lyset for at se nærmere på toiletkummen. Og så fik jeg øje på en slange. Og ja. Jeg havde lige tisset på slangen. Det er nok heldigt for mig, at slangen ikke blev vred, fortæller Johan til den lokale avis Västerbottens-Kuriren

De store svenske medier SVT og Aftonbladet har også skrevet historien.

Her er nogle eksperter i gang med at fjerne slangen fra Johans toilet. (Foto: Johan-Martin Spik Skum)
Her er nogle eksperter i gang med at fjerne slangen fra Johans toilet. (Foto: Johan-Martin Spik Skum)
 

Mens Johan ventede på hjælp fra viceværten smækkede han toiletbrættet ned og sikrede det med tunge bøger. Men før han gjorde det, lykkedes det ham at filme et lille filmklip af slangen, så folk ikke skulle tro, at det bare var noget, som han havde fundet på.

Næste morgen dukkede der professionelt personale op, der sørgede for, at slangen kom sikkert ud af toiletkummen. Og det filmede Johan selvfølgelig også.

På Johans lille video kan man se, at de trækker den meterlange slange op af toiletkummen. Det viste sig, at det var en slange af arten regnbueboa, der var stukket af fra naboens terrarium, da han skulle gøre det rent. Ifølge eksperter er regnbueboaen ikke en farlig slange. Men det er Johan ikke helt overbevist om.

- Jeg har sagt til mine venner, at jeg sikkert i fremtiden kommer til at stå op, når jeg skal lave 'stort', siger Johan og griner.  

Modelbillede. Her ses en Regnbueboa fra Brasilien. Det var ikke den, der blev fundet i toilettet. (Foto: Shutterststock)
Modelbillede. Her ses en Regnbueboa fra Brasilien. Det var ikke den, der blev fundet i toilettet. (Foto: Shutterststock)
 

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind